Megérné így megpróbálni?
Sziasztok!
Lassan már orvoshoz fordulunk, mert telnek a sikertelen hónapok.😔
Facebookon feltettem a kérdést egy babás csoportba, ahol többen is azt tanácsolták, hogy próbáljuk ki, hogy mindennap együtt vagyunk. Ezt én eddig elutasítottam, mert úgy tudom 2 naponta jobb, hogy a katonák újra tudjanak rendesen termelődni, és tudtommal úgy több az esély.
Szerintetek kipróbáljunk így egy hónapot?
Volt, akinek így sikerült a picur?
Nagyon sok lh tesztet elfogyasztottam, az első próbálkozós hónap óta használom. Úgy gondoltam most ebben a ciklusban nem fogom használni, számolok 33 nappal (ez az utolsó ciklus annyi volt, igaz beteg voltam, és megtolta az ovut).
Akkor most 2 naponta fixen együtt vagytok? Mióta?
Szerintem folytassátok ezt a 2 naponta együtt dolgot, közben meg jelentkezz be egy kivizsgálásra, úgyis több hónap is lehet, mire oda jutsz hogy valami kiderül, hacsak nem magán a mész.
Endokrinológiára és nőgyógyászhoz is jelentkezz be, a férjed meg nézhessen spermaszámot.
Ha addig sem jön ossze legalább már úton lesztek de qz is lehet hogy közben sikerül.
Mondjuk 40 napos ciklussal nem is mondja senki hogy várjon az ember egy évig... Ott nem a "meddőség" hanem a rendszertelen ciklus indokolja a kivizsgálást...
Ha rendszeres a ciklus akkor én először pár hónapig az ovulációs teszt+hőmérőzést ajánlanám. Pozitív teszt napján és az utána következő napokon kell együtt lenni. Ha 3 ilyen hónap alatt nem sikerül akkor először a férjet kell elküldeni sperma vizsgálatra, olcsóbb mint egy nőgyógyászati vizsgálat, csak le kell adni a mintát, semmi ciki nincs benne, de ha ott gond van akkor sajnos rögtön meddőségi központot kell keresni.
Ha a férfi rendben akkor lehet kezdeni a női hormonok, cukorterhelés, átjárhatósági felé haladni, de ugye ezek egyre drágább mulatságok... (tb-re ki lehet íratni, ha valakinek van türelme végigjárni azt az utat... Legtöbbünknek szerintem inkább nincs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!