Unokaöcsém 1 éves lesz decemberben, megérné szerintetek gyerekautót venni neki?
Nagyon szeretnék neki egy elektromos autót amibe beleülhet és hajthatja/ masok távirányítóval.
Megéri ilyent venni egy gyereknek? Én mindig vágytam rá, de sosem kaphattam és probálok neki megadni midnen olyant, amire vágytam de a szegénységünk miatt nem kaphattam meg.
Viszont ugye nem tudom hogy ez ajánlott-e a gyerekeknek vagy jobb, ha motoroznak vagy bicikliznek, illetve hogy egyáltalán leköti-e őket.
Szia nekünk van
3 evesen kapta ott már azért tudta élvezni!
Szerintem még várj vele 1-2évet
Az én gyerekem egy évesen is imádta a tesója elektromos autóját. Alig lehetett kiszedni belőle.
Szerintem jó ötlet, nálunk ki volt használva. Viszont a szülőket érdemes megkérdezni, mert nagy helyet foglal, nem mindenkinek van annyi.
Fiam is kapott egy éves szülinapjára
Szeret benne ülni,én irányítom.
Hány éves vagy te, hogy ilyenre vágytál kicsiként? Meg milyen kicsiként? Ennek az átlag korosztálya 2-3, amire általában nem is emlékszik az ember.
Ez jellemzően az apukák szórakozása, a gyerek nem élvezi jobban, mint bármilyen más járgányt, cserébe ez nem fejleszti semmilyen területen.
Szerintem még kicsi hozzá, nem tudná használni, valami lábbal hajtósat vegyél elsőnek.
Kisfiam 3 évesen kapott elektromosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!