Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Unokaöcsém 1 éves lesz decembe...

Unokaöcsém 1 éves lesz decemberben, megérné szerintetek gyerekautót venni neki?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék neki egy elektromos autót amibe beleülhet és hajthatja/ masok távirányítóval.

Megéri ilyent venni egy gyereknek? Én mindig vágytam rá, de sosem kaphattam és probálok neki megadni midnen olyant, amire vágytam de a szegénységünk miatt nem kaphattam meg.

Viszont ugye nem tudom hogy ez ajánlott-e a gyerekeknek vagy jobb, ha motoroznak vagy bicikliznek, illetve hogy egyáltalán leköti-e őket.

2023. aug. 27. 12:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Szuloket kerdezd meg eloszor errol. Lehet, hogy nem lesznek oda az otletert, azert ez nem egy kis targy, tarolni is tudni kell valahol, illetve az se art, ha van olyan hely, ahol a gyerek tudja hasznalni.

Nekunk a kertunk kicsi, ott sokat menni vele nem tudna, de forgalmas helyen lakunk, igy az utcara kiengedni se tudnam vele. Autonk nincs, igy nem tudom elkepzelni, hogy 15 percet cipelem a legkozelebbi parkig+a gyereket babakocsiban.

De ha lenne, se biztos, hogy beferne.

:D

En mindenkit arra kerek a csaladbol, ha ajandekozasrol van szo, eloszor beszeljenek velem.

Es kerlek ne ugy gondolkozz es vasarolj, hogy te mit nem kaphattal meg. Ez nagyon karos gondolatmenet, mert a gyerek nem biztos, hogy annak orulne, aminek te. Az erdeklodesi korenek megfeleloen erdemes ajandekozni, ami persze 1 evesen meg talan nem annyira relevans, de kesobb biztosan az lesz.

2023. aug. 27. 17:49
 12/28 A kérdező kommentje:
#8..21 éves vagyok és képzeld derengenek halvány emlékek még négy éves koromból is, ahogy a szomszéd gyerekek autója után vágyom és olyan 11 éves koromig rosszul lettem volna azért, hogy csak ülhessek egyben de sosem jött össze. Szüleim is mesélték hogy mennyire oda voltam az ilyen dolgokért, de csak bicikliig tudtak elmenni. Azt meg meg sem említem, hogy némelyik autó 4-5 éves korig is ajánlott.. Egyébként nem egy emlékem van 4 éves koromból, de talán még előbbről is, mert 3 és 4 év között megharapott egy kutya és bennem mindig volt egy olyan halvány emlék, ahol egy kutya maga alá gyűr és megharap és kiderült ez megtörtént velem ilyen fiatalon.
2023. aug. 27. 21:23
 13/28 A kérdező kommentje:

Ezen kívül minden választ köszönök, most babataxit kap vagy ilyen hasznosabb fejlesztő játékot és ezt mindenképpen jegelem.

Helyük lenne a tárolásra és a testvérem már mondta, hogy nincs baj vele ha ilyent veszek. Helyük is lenne ahol használhatnák, mert egy kis utca végén laknak, ahol alig jár egy nap 2 autó.

2023. aug. 27. 21:29
 14/28 anonim ***** válasza:
60%

De miért nem veszel neki azt?

Mert néhány gyakoris lebeszélt róla?

Nekem a fiamnak van,nagyon szeret benne ülni,16 hónapos,de 1 éves szülinapjára kapta

Azóta imádja,nincs nap,hogy ne kelljen őt beleultetni és kimenni vele az utcára.

2023. aug. 28. 06:26
 15/28 anonim ***** válasza:
69%

Egy rokon kisfiú kapott ilyen elektromos autót egy éves kora körül. Ő megcsodálta kívülről, beültették, aztán a próbakörön úgy megijedt amikor elindult a gép, hogy soha többé nem volt hajlandó a közelébe sem menni. Pedig őrizgették neki 3 évig.

Szóval nem minden gyerek van érte oda.

2023. aug. 28. 06:28
 16/28 anonim ***** válasza:
24%

Lassú, kb 1 órát bír cserébe egész este töltöd, drága, és hamar kinövik. Ami az egy évesnek jó abba már egy 3 éves nem fér bele ilyen 0-50.000 kategóriában.utána másikat kell venni. Télen és ősszel nem tudod használni, overálban lesz a gyerkőc, vagy fagy van.

Inkább olyat vegyél neki amit hajthat, az a lábának és egyensúlyának is jót tesz. Nem mindig a drága cucc a jó, sok elajándékozott játék árán tanultam meg. :')

2023. aug. 28. 09:32
 17/28 anonim ***** válasza:
60%
16,ez mind nem igaz.Egy éjszakás töltés után egész nap nyúzzák,persze nem non-stop,mert mást is játszanak.1 éves korában kapta a gyerek a miénket,3 elmúlt,és mellette ül a 1,5éves húga,már így karistolnak.Én meg 3 évesen nem vennék már,mert már lassan kinövi.Sokkal jobban megéri korábban megvenni,hogy jól ki tudja használni.1 évesen mondjuk nyilván távirányítóval lesz használva,de nálunk pl 2 éves kora körül már élvezhette egyedül is,mert folyamatosan próbálkozott.Most 3 évesen még már egyedül megy vele.Van 3 sebesség fokozat is,úgyhogy az sem igaz,hogy lassú.Van igen egy lassú fokozat,pont azért,hogy ameddig te irányítod,utól tudd érni,de van gyorsabb is,ami után rendesen futni kellene,ha mennék utána.Úgyhogy én vennék kérdező,ha a szülő lennék akkor pedig örülnék,hogy olyasmire gondolsz,amit általában szeretnék a gyerekek.A játék lényege ugyanis ez.Persze jó a fejlesztő,meg minden,de nem kell állandóan fejlesztheti őket,nyilván van 100 olyan játék is otthon.Mondjuk azzal se értek egyet,hogy ez ne fejlesztenek valamennyire,mert a gyerek megtanulja irányítani,mi még azt is megtanultuk közbe,hogy jobbra,vállra,előre,hátra,sőt a gyerek profin tolat,tudja,hogy merre kell közben a kormányt tekerni.
2023. aug. 28. 10:07
 18/28 anonim ***** válasza:
*ballra
2023. aug. 28. 10:08
 19/28 anonim ***** válasza:

Ott a lényeg. Nem "non-stop" volt használva.

Házon kívül 1-2 órát bír egy huzamban. És nekem nem is egy olcsó vacak volt, ráadásul abból is volt a dupla üléses.

2023. aug. 28. 10:15
 20/28 anonim ***** válasza:
60%
Dehogy 1-2órát,legalább 4-et hasznaltuk.De amúgy meg mennyit menjen?Hát nem ebben fog egész nap ülni.Akkor merült le már 1 óra alatt mikor kezdett elromlani az akksi.
2023. aug. 28. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!