A dackorszak valóban természetes dolog az idegrendszeri fejlődésben?
Nálatok milyen módszer vált/válik be, ha a gyereketeknél nagyon durva hisztik vannak?
Tényleg ez a legidegőrlőbb, és agyvérzést "kezdeményező" időszak?
Köszi a válaszokat :)
Hát, szerintem sokkal könnyebb lenne egyébként mindenkinek kezelni, ha úgy állnának hozzá, hogy ez hozzájárul az idegrendszeri fejlődéshez, és a kisgyerek csak így tudja kifejezni, ha valami nem tetszik neki.
Utolsó, hát ez azért tényleg megterhelő, viszont nem tudom, hogy akkor hogy vállal valaki még 2. és 3. gyereket is. 😅🙈
Kitartást, az idő segít! ❤️
Hátha ha lecseng nála ez a rossz időszak, megjön a vágyad egy újabb babára, de ha nem így lesz, az sem katasztrófa. ;)
Egyébként átlagosan meddig tart a dackorszak?
Vagy egyéni?
11-es kérdező, tökéletesen egyetértek. Nekem pl sokkal könnyebb az indokolatlannak tűnő hisztiket is kezelnem, pont amiatt, mert tudom, hogy nem direkt az én bosszantásomra teszi, hanem ez egy fejlődési szakasz, majd elmúlik. Amúgy én is humorral szoktam kezelni, és sok empátiával. Könnyű dolgom van, mert nekem valamiért a sírás, toporzékolás stb nem trigger, tökéletesen higgadt tudok maradni. Vszleg mert a szüleim is jól kezelték ezt nálam anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!