A dackorszak valóban természetes dolog az idegrendszeri fejlődésben?
Nálatok milyen módszer vált/válik be, ha a gyereketeknél nagyon durva hisztik vannak?
Tényleg ez a legidegőrlőbb, és agyvérzést "kezdeményező" időszak?
Várom a válaszokat! 😂 Első gyerekem egészen kezelhető volt, nem vettem róla tudomást ha hisztizett és mindig bejött. De a második… Na ott van akarat.
Teljesen tanácstalan vagyok. Szép szó, ölelés, figyelem elterelés, semmi nem segít.
Talán csak az, ha ilyenkor elkezdek hülye hangokat kiadni - akkor sokszor elneveti magát..
Igen, természetes és szükséges dolog; a gyerek teszteli és tanulja a határait, az érzelmeket kifejezni és kezelni, stb.
Változó, hogy mennyire intenzív; nálunk pl. egyáltalán nem elviselhetetlen, pedig 3 éves a kisfiam, most kéne a legidegesítőbbnek lennie :D
Miért, van másmilyen korszaka is egy gyereknek? 8 éves a nagy, 6 a kicsi, de nekem az egész egy egybefüggő dackorszaknak tűnik.
Nekem a Felser narancsos puncs vált be. Egészen alattomosan hat. Szépen lassan, gyengéden lazít le. A gyerek ugyanúgy visít, csak engem nem zavar annyira.
8 és 6 éves gyerekek dackorszakosak?
Akkor ott már baj van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!