Idén volt már valaki strandon? Hány fokos víznél, milyen melegben érdemes elmenni pl. a Velencei-tóra?
Május 1-je óta rendszeresen járok a 7évesemmel strandra. Fürdünk is mindig.
Duna-mellékág, akkor olyan 18-19 fokos volt a Duna, szóval 20 fok körül lehetett max a víz. Szerintem az már jó, 22 fok felett pedig már több, mint ideális.
Bár nem voltam, volt már hozzá elég jó idő. Én kizárólag minimum egy hét kánikula után megyek vízbe, mert nem bírom a hideget.
A következő egy hétben garantáltan nem lehetne becibálni egy tóba, most hideg van hozzá.
Keményebbek persze mennek nyáron bármikor.
Màjus végén màr 24fok volt a balcsi, 3x fürödtünk, június elején dunaharasztiban bànyatóban is fürödtünk, 4.5 évessel, ott is kb 24 fokos volt a víz. Ha süt a nap,27fokban màr simàn lehet fürdeni szerintem.
Mondjuk mi genetikailag vízb*túl vagyunk :D gyerek előtt már 20foktól mentem úszni a Balatonba, azóta kicsit már elpuhultam.
Gyerekkel dunaba es banyatoba...gratulalok.
A strandokon 30 fok koruli a viz, es ez is hivosnek tunik ha fel orat bent csucsul az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!