Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elmennél egyedül a gyerekeddel...

Elmennél egyedül a gyerekeddel nyaralni? (Apja nélkül?)

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm aki Olaszországban lakik, nagyon gazdagok, egy luxusházban a tenger partján. Ritkán találkozunk, inkább telefonon tartjuk a kapcsolatot. A férje sokat van távol munka miatt, unatkoznak sokszor, idén nyáron meghívott minket is, hogy menjünk el egy hétre, leginkább én meg a lányom (4 éves) mert egyidősek a lányaink, neki sincs otthon a férje azon a héten mikor mennénk, ezért ilyen csajos programot tervezne. Ti elmennétek ilyen esetben? Soha nem voltam még magam a gyerekkel csak pár órákat programozni, általában hármasban megyünk csak programokra. Mi majd ősszel megyünk együtt hárman Barcelonába nyaralni. Ti elmennétek? Opció a repülő is odafelé vagy hogy a férjem kivisz minket, haza pedig hazahoznak ők mert jönnek Magyarországra, és direkt úgy időzítenénk hogy akkor minket is hoznak. Nekem kicsit fura a férjem nélkül menni csak a gyerekkel, így még nem döntöttem el egészen, bár hajlok afelé hogy menjünk.
2023. júl. 12. 20:25
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%
Ha a férjemnek nem para én elmennék jókis program a barátnőmmel.
2023. júl. 12. 20:27
 2/25 anonim ***** válasza:
95%
Mennék.
2023. júl. 12. 20:30
 3/25 anonim ***** válasza:
18%

Mindkét gyerekem nagyon apás, a kicsi pont 4, szerintem meg is veszne, ha egy hétig nem látná.

2-3 nap oké, addig nélkülem is elvannak, ha előre mennek pl: a nagyihoz, de több még nem.

Ilyen okokból nem mennék. De ez én vagyok.

Egyébként meg nem szívesen mennék olyan körülmények közé, amit nem tudok viszonozni. Megyünk külföldre két hétre, de itthon nem luxusban élünk. ;)

2023. júl. 12. 20:32
 4/25 anonim ***** válasza:
92%

Nem mindenki vár viszonzást, neki gondolom a társaság bőven elég viszonzás, külföldön sok magyar magányos.

Én mennék amúgy, ha apás ha nem a gyerek, annyi új élmény éri majd, hogy nem az apja után fog szerintem sírni, de persze minden vélemény megfontolandó, de szerintem menjetek.

2023. júl. 12. 20:34
 5/25 anonim ***** válasza:
26%
Én a ferjemmel együtt mennék, nem lennék tőle távol 1 hetet ha nem muszáj.
2023. júl. 12. 20:40
 6/25 anonim ***** válasza:
21%
Én nem mennék így.Nem érezném jól magamat.
2023. júl. 12. 20:48
 7/25 anonim ***** válasza:
94%
Mennék. Volt is ilyenre példa nem egyszer.
2023. júl. 12. 20:50
 8/25 anonim ***** válasza:
94%

Én simán elmennék.

Szerintem semmi kirívó nincs ebben

2023. júl. 12. 20:50
 9/25 anonim ***** válasza:
93%

Én megyek minden évben. Van a családi nyaralás, ahova négyesben megyünk, meg egy olyan, ahova csak az unokatesómmal és mindkettőnk gyerekeivel. Ez deklarált csajos program, pedig neki is van férje.

A férjem meg örül addig a pár nap csendnek itthon. Tökéletes win-win szituáció. :)

2023. júl. 12. 20:59
 10/25 anonim ***** válasza:
19%

"Nem mindenki vár viszonzást,"

Nem mindenki szeret viszonzás nélkül elfogadni valamit.

2023. júl. 12. 21:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!