Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elmennél egyedül a gyerekeddel...

Elmennél egyedül a gyerekeddel nyaralni? (Apja nélkül?)

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm aki Olaszországban lakik, nagyon gazdagok, egy luxusházban a tenger partján. Ritkán találkozunk, inkább telefonon tartjuk a kapcsolatot. A férje sokat van távol munka miatt, unatkoznak sokszor, idén nyáron meghívott minket is, hogy menjünk el egy hétre, leginkább én meg a lányom (4 éves) mert egyidősek a lányaink, neki sincs otthon a férje azon a héten mikor mennénk, ezért ilyen csajos programot tervezne. Ti elmennétek ilyen esetben? Soha nem voltam még magam a gyerekkel csak pár órákat programozni, általában hármasban megyünk csak programokra. Mi majd ősszel megyünk együtt hárman Barcelonába nyaralni. Ti elmennétek? Opció a repülő is odafelé vagy hogy a férjem kivisz minket, haza pedig hazahoznak ők mert jönnek Magyarországra, és direkt úgy időzítenénk hogy akkor minket is hoznak. Nekem kicsit fura a férjem nélkül menni csak a gyerekkel, így még nem döntöttem el egészen, bár hajlok afelé hogy menjünk.
2023. júl. 12. 20:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
86%
Még jó, hogy mennék, mentem is többször ilyen nyaralásra. Hárman anyukák a 6 gyerekkel marha jól szórakoztunk. Volt olyan év, hogy utolsó estére csatlakoztak az apukák is, de egyiknek sem volt kifogása.
2023. júl. 13. 08:23
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy mennék, semmi nem szól ellene.
2023. júl. 13. 09:30
 23/25 anonim ***** válasza:
79%
Persze. Mondjuk nincs férjem, de olyat nem is szeretnék, aki úgy rám van nőve, hogy ez felmerülhet kérdésként. Eleve nem juthatna el gyerekig a kapcsolat.
2023. júl. 13. 19:32
 24/25 A kérdező kommentje:
Szuper volt minden, mentünk 😊😊
2023. aug. 14. 10:11
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Jól tettétek.
2023. aug. 14. 16:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!