Elmennél egyedül a gyerekeddel nyaralni? (Apja nélkül?)
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm aki Olaszországban lakik, nagyon gazdagok, egy luxusházban a tenger partján. Ritkán találkozunk, inkább telefonon tartjuk a kapcsolatot. A férje sokat van távol munka miatt, unatkoznak sokszor, idén nyáron meghívott minket is, hogy menjünk el egy hétre, leginkább én meg a lányom (4 éves) mert egyidősek a lányaink, neki sincs otthon a férje azon a héten mikor mennénk, ezért ilyen csajos programot tervezne. Ti elmennétek ilyen esetben? Soha nem voltam még magam a gyerekkel csak pár órákat programozni, általában hármasban megyünk csak programokra. Mi majd ősszel megyünk együtt hárman Barcelonába nyaralni. Ti elmennétek? Opció a repülő is odafelé vagy hogy a férjem kivisz minket, haza pedig hazahoznak ők mert jönnek Magyarországra, és direkt úgy időzítenénk hogy akkor minket is hoznak. Nekem kicsit fura a férjem nélkül menni csak a gyerekkel, így még nem döntöttem el egészen, bár hajlok afelé hogy menjünk.
Szerintem ez egy nagyon jó lehetőség, a gyerekeknek nagy élmény együtt játszani, gondolom ti is tudtok jót beszélgetni, a férjed meg gondolom feltalálja magát, pihen ő is egyet otthon. Mit szól ő hozzá?
2023. júl. 12. 21:02
12/25 A kérdező kommentje:
Ő azt mondta neki mindegy, rám bízza, hogy van e kedvünk, őt nem zavarja. Ha mennénk legalább kicsit ő is horgászgatna meg filmezne amit mióta megvan a gyerek ritkán tud 🤣
2023. júl. 12. 21:04
13/25 anonim válasza:
Nem
2023. júl. 12. 21:09
14/25 anonim válasza:
Simááán.
Mi alapból férjem nélkül járunk kirándulni a 2 gyerekkel.
Ha jönne ő is, akkor vagy azt hallgatnánk, hogy menjünk már, vagy hisztizne hogy neki ez unalmas.
Így mi otthon hagyjuk. Nekünk így a jó 😂
2023. júl. 12. 21:41
15/25 anonim válasza:
Nem szeretek a férjem nélkül sehova menni, pláne nem repülnék gyerekkel (még előtte is rosszul voltam a repüléstől). De a te esetedben mennék.
2023. júl. 12. 22:04
16/25 anonim válasza:
Én simán mennék, tök buli. De azt nem értem a kérdés lényegi részéhez miért tartozik hozzá ,hogy luxusházban laknak a tengerparton.
2023. júl. 12. 22:37
17/25 anonim válasza:
Simán, ha a férjemnek is oké. Megy konferenciára, legjobb ha én is pont akkor megyek.
Hazafelé lesz két gyerekülés? Csak ne ott derüljön ki, hogy hoppá van, könnyű az ilyet elfelejteni.
2023. júl. 12. 23:49
18/25 anonim válasza:
Persze, hogy mennék.
2023. júl. 13. 01:28
19/25 anonim válasza:
Simán. Két évente szoktunk menni barátnőmhöz a gyerekkel(12 órás utazás)3 hétre.
Úgy szoktuk megoldani, hogy addig a férjem szervez itthon magának fesztiválokat, grillezést, amit szeretne ez az éves "szabadsága" majd a 3. hét után csatlakozik hozzánk, és még kint vagyunk 2 hetet együtt hármasban.
A gyereket se szokta megviselni, a házasságunknak meg kifejezetten jót tesz ez a 2 évi 3 hét különlét.
2023. júl. 13. 05:54
20/25 anonim válasza:
Simán minden gond nélkül.
14 válaszolo nekem is ilyen férjem van így az egy napos kirándulásokra el sem visszük férjemet csak én meg lányom megyünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!