Aludhat-e egy ágyban,egy 10 éves kislány és egy 10 éves kisfiú?
Figyelt kérdés
A gyerekek nem testvérek,hétvégenként találkoznak,mivel elválltak a szülők.2023. jún. 22. 00:25
21/27 anonim válasza:
Szerintem meg az aki egy 10 éves gyereknél fél a szextől az egy perverz vadállat. Lehet az én lányom fura de nincsen neki még cicije sőt melltartót sem hord, nem értem mit lehet tapizni... Sőt esze ágában sincs fiúzni.
22/27 anonim válasza:
21,akkor altasd a lányodat egy ágyban fiúkkal,kit érdekel,hajrá.
23/27 anonim válasza:
Nagybàtyàm nagy csajozò volt fiatalon gyerek elött ès mamàm mondta 6 èvesen a szomszèd kislànynak mondta mutassa meg a p.ncit ès megmutatta ès a másik nagymama rohant àt panaszkodni mert rajtakapta öket.
Szóval nem biztos,hogy engednèm de nem vagyok a helyedbe
24/27 anonim válasza:
Fizikailag aludhatnak, de lehet, hogy nemsokára akkor majd végképp kell még egy (kis)ágy...
27/27 anonim válasza:
A tudatlanság és a naivitás "csodákra " képes. Ne legyél naiv kedves kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!