Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnátok, ha a kiskamasz...

Mit szólnátok, ha a kiskamasz lányotok közölné, bokszolni szeretne?

Figyelt kérdés
Addig, rendben, hogy sport és jót tenne neki a mozgás, de a bokszban nem csak edzenek, nem csak ütnek, hanem kapnak is.

2020. szept. 11. 02:36
1 2
 1/14 anonim válasza:
16%

Mért pont box?

Amúgy is verekedős típus?

2020. szept. 11. 02:54
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
Megkérdezném, hogy tudja-e, hogy kapnak is, nem csak adnak. Ha tudja, akkor keresnék egy normális sportklubot, ahol tartanak boxedzést kiskamasz lányoknak,és beiratnám.
2020. szept. 11. 04:07
 3/14 anonim ***** válasza:
15%
Menjen, hamar megunja majd
2020. szept. 11. 05:24
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Addig nem vennék neki felszerelést, amíg nem jár pár alkalmat, hogy megtapasztalja, miről van szó. Ha tetszik neki, és úgy látom, hogy tényleg csinálja rendesen, akkor vennék csak felszerelést/ruhát ehhez a sporthoz. Én 4-5 edzést megvárnék, hogy valóban tetszik-e neki. De nem zárkóznék el az ötlettől.
2020. szept. 11. 06:09
 5/14 anonim ***** válasza:
9%
Ilyen primitív sportot, mint a box, nem engednék.
2020. szept. 11. 06:25
 6/14 anonim ***** válasza:
99%

Örülnék, hogy szeretne sportolni és támogatnám. Én nagyon sajnálom utólag, hogy nekem soha nem volt olyan sport, amit szerettem és amiben ügyes voltam. Ezért örülnék, ha majd a gyerekem nem kéne unszolni, hanem magától mondaná, hogy mit szeretne.

Bár nem mondom, hogy nem félteném.

2020. szept. 11. 09:02
 7/14 anonim ***** válasza:
96%

1) Primitív a boksz? Fogadjunk életedben nem próbáltad meg, csak osztod az észt.

2)Felszerelést meg kell venni, főleg vírus időszakban, nem várhatod el, hogy majd olyan kesztyűt adnak a szertárból a gyerekre amibe más már 100x beleizzadt. Ezen kívül a bandázs max 2000ft, fogvédő is ekörül, fejvédőt én is azt mondom, egyenlőre ne vedd meg. Ezen kívül kell neki egy bármilyen póló, egy melegítő nadrág, meg nem a leggagyibb kínais tornacipő . Nem nagy befektetés.. a kesztyűk 5-15 ezer ft. Ha sportolni akar és sokallod, mond meg neki hogy a szülinapi pénzéből vegye meg, vagy karácsonyiból, vagy eloajandek. Mivel elkölti az adott összeget, a sajátját, jobban fogja értékelni.

3) Nem unalmas sport, miért unná meg?

4) szerintem vágjon bele, nálunk nagyon sok a gyerek, és fiuk lányok vegyesen vannak. Nagyon ügyesek és látszik hogy elvezik az egészet. :)

2020. szept. 11. 09:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Támogatnám, de előtte elvinném egy edzésre csak "nézőnek" (ha engedi valamelyik klub). Hogy lássa, milyen is, mit szól hozzá.
2020. szept. 11. 16:37
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

én is egyszer mennék vele edzéseket nézni

amúgy van apámnak egy barátja, akinek a lánya jár bokszolni

2020. szept. 11. 18:26
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit kell ezen nem engedni, a sportok nagyjából 99%-a veszélyekkel járhat, akkor meg? Ha azt akarjátok, hogy ne legyen baja, akkor menjen sakkozni vagy pókerezni, na attól garantáltan nem lesz baja... Amúgy önvédelmet sosem árt tanulni(box is az), főleg egy lánynak. F
2020. szept. 11. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!