Mit szólnátok, ha a kiskamasz lányotok közölné, bokszolni szeretne?
Mért pont box?
Amúgy is verekedős típus?
Örülnék, hogy szeretne sportolni és támogatnám. Én nagyon sajnálom utólag, hogy nekem soha nem volt olyan sport, amit szerettem és amiben ügyes voltam. Ezért örülnék, ha majd a gyerekem nem kéne unszolni, hanem magától mondaná, hogy mit szeretne.
Bár nem mondom, hogy nem félteném.
1) Primitív a boksz? Fogadjunk életedben nem próbáltad meg, csak osztod az észt.
2)Felszerelést meg kell venni, főleg vírus időszakban, nem várhatod el, hogy majd olyan kesztyűt adnak a szertárból a gyerekre amibe más már 100x beleizzadt. Ezen kívül a bandázs max 2000ft, fogvédő is ekörül, fejvédőt én is azt mondom, egyenlőre ne vedd meg. Ezen kívül kell neki egy bármilyen póló, egy melegítő nadrág, meg nem a leggagyibb kínais tornacipő . Nem nagy befektetés.. a kesztyűk 5-15 ezer ft. Ha sportolni akar és sokallod, mond meg neki hogy a szülinapi pénzéből vegye meg, vagy karácsonyiból, vagy eloajandek. Mivel elkölti az adott összeget, a sajátját, jobban fogja értékelni.
3) Nem unalmas sport, miért unná meg?
4) szerintem vágjon bele, nálunk nagyon sok a gyerek, és fiuk lányok vegyesen vannak. Nagyon ügyesek és látszik hogy elvezik az egészet. :)
én is egyszer mennék vele edzéseket nézni
amúgy van apámnak egy barátja, akinek a lánya jár bokszolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!