Anyukák, mit szólnátok, ha a 18 éves lányotoknál ilyen dolgokat találnátok?
Egy kisebb méretű vibrátor, óvszer, sikosító.
Ledöbbennétek, mérgesek lennétek? Szóba hoznátok, hogy megtaláltátok, kérdeznétek tőle ezzel kapcsolatban vagy hagynátok, hogy végülis ez normális ebben a korban?
Egyébként a lányotokkal jó a kapcsolatotok, majdnem mindent megbeszéltek, nincs barátja.
Aki már megtalált valamit, amit nem kellett volna, hogy reagált?
Nem kutatnék a 18 éves lányomnál.
Egyébként ennyi idősen én is éltem már mindegyikkel. (Csak nem otthon tartottam, mert hasonló szüleim voltak.)
Szóval szerintem normális ebben a korban. Ha már kikutattad, legalább hallgass róla.
Néma csöndben maradnék.
Semmi közöm a 18 éves lányom magánéletéhez.
De magamban mosolyognék, és büszke lennék a csajszira.
Mondjuk velem ilyen nem fordulhat elő mert nem megyek a szobájába.
Már jó pár éve használok vibrátort, de egyáltalán nem szoktam rá. Ugyanúgy (sőt jobban) kívánom a férjem. Szerintem nincs semmi gond azzal, ha valaki él ilyen lehetőséggel.
Ezt az utolsó válaszra reagálva írtam.
Kérdező, szerintem is tedd zárható helyre az efféle dolgokat (ha félsz), de egy 18 éves szobájában ne pakoljon a szülő. Itt kezdődik.
Anyukám soha nem turkált a cuccaim között, én sem fogok a gyermekeim dolgai között pakolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!