Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti megtiltanátok 18...

Szülők! Ti megtiltanátok 18 éves lányotoknak, hogy cigizzen?

Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 17:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem..bár szülőként nehezen viselném,hogy a gyerekem a lassú öngyilkosságot választja,de nem tilthatom meg neki...sajnos :(
2012. jan. 29. 17:14
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy el lehetne tiltani. Biztos, hogy a lakásban tilos lenne, nem örülnék neki, de ezzel nem lehet mit csinálni, ha akar, rágyújt máshol. És persze jönne az "én már nagykorú vagyok".
2012. jan. 29. 17:14
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Úgysem lehet megtiltani,mert rágyújt máshol. Az öcsémnél az volt, azt hiszem 16 körül kezdte, hogy otthon és anyuék társaságában nem gyújthatott rá,de aztán szép lassan ez is enyhült, és már rágyújthat, bár a lakásban továbbra sem.-nem dohányzik otthon rajta kívül senki.
2012. jan. 29. 17:20
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de pénzt nem adnék rá.
2012. jan. 29. 17:34
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez úgy van,hogy anyuék pénzt nem adnak cigire,nem cigizhetek előttük szóval így cigivel kerüljem el őket,szobában nincs cigi.. körülbelül ennyi.
2012. jan. 29. 17:35
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de nem pénzelném, és a lakásban sem dohányozhatna természetesen.
2012. jan. 29. 17:48
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 18 év fölött megtiltani már nem lehet, de nyelnék egy nagyot, és mesélnék neki saját hajdani nikotin-függésemről... és persze kifejezném, hogy áldásomat nem adom rá, és nem örülök neki.
2012. jan. 29. 18:00
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem, bár nekem 15 éves a lányom, lassan 16.

Megmondanám neki hogy cigizhet ha nem az én pénzemet füstöli el, és ha a kisebb testvéreinek ( 5 éves és 1 évesek) még csak a közelébe sem megy , és természetesen csak az udvaron. Ha ezeket betartja, akkor szívja.

Amúgy, most is van egy doboz cigarettánk a leggyengébb fajtából. Nálam van, és ha elmegy buliba ( nagy ritkán) akkor kap egy szálat belőle, hogyha megkívánja, akkor nehogy másét szívja, ami nem biztos hogy "csak" dohány.

35.N

2012. jan. 29. 19:52
 9/16 anonim ***** válasza:
hogy csak dohány van benne.
2012. jan. 29. 19:55
 10/16 anonim ***** válasza:
60%
én 16 éves vagyok és megengedi apum hogy cigizzek bár mikor kiderült nagy botrány volt, de nem tud mit csinálni velem mert ha tiltja annál jobban csinálom pénzt persze nem ad rá meg a lakásba nem cigizhetek, de engedi anyum nem tudja és ha kiderülne hát nála nagyobb botrány lenne. Nővéremnél is ez volt apu tudta anyum nem és ő fiatalabb volt mikor kiderült hogy cigizik most lehet h lehurgojátok apumat hogy megengedi bárhol bármikor rá tudok gyújtani nem tudja megakadályozni...
2012. jan. 29. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!