Szülők! Megengednétek a 17 éves lányotoknak, hogy a 18 éves barátjánál aludjon?
Mit engednétek?
1. Ott aludhat, és egy szobában/ágyban aludhatnak.
2. Ott aludhat, de külön szobában kell aludniuk.
3. Szó sem lehet róla.
Első ottalvás, és a fiatalok már több, mint 9 hónapja együtt vannak.
Ha tiltod, akkor is megtalálják rá a lehetőséget. Mi a jobb, ha otthon a szobában, vagy ha a bokorban kint ilyen hidegben?
Az a lényeg, hogy a kislány legyen felvilágosítva a fogamzásgátlásról, meg a lehetséges nemi betegségekről. Mást nem tehetsz.
Én megengedném! Már csak azért is hogy érezze hogy megbízom benne, és hogy igyekszem felnőttként bánni vele, így Ő is biztosan nyíltabb lesz velem szemben.
De mindenféleképpen szabályokhoz kötném.
Pl.: pontos időre legyen otthon.
A tanulás rovására nem mehet stb.
Nem is biztos,hogy lenne szex...ha meg már volt szex és úgyis 9 hónapja vannak együtt,akkor minek tiltani?Nyilván meg van a magukhoz való eszük,eddig baj nem történt,a fiú nem csak a szexre hajtott!17 évesen 9 hónapos kapcsolat már szépecske idő!Én simán megengedném 7végén,mert tanulni azért kell!Megbízhatsz a lányodban,szerintem éretten viselkedik,a fiú is!Büszke is lehetsz rá...és a választására is!
Jah...a külön szobában alvás az olyan hülyén néz ki!Nálunk 1 hét után volt,hogy együtt aludtunk,de csak aludtunk,tehát nem volt semmi...az alvás is jobb a szerelmeddel! :) Bár én 18 voltam akkor a párom 19,3 éve vagyunk együtt,már volt eljegyzés is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!