Én 17 vagyok, a barátom 18. 9 hónapja vagyunk együtt. De mi egy településen lakunk. Nem engedik, hogy együtt aludjunk.És igazából nem tudom miért.Anyával szinte mindent megbeszélek, és ő talán még jobban engedné is, mint apu...Nem igazán értem őket, de nagyon rosszul esik.A jegyeim jobbak mióta együtt vagyunk, jobban motivál, hogyha megtanulok utánna nyugodtan lehetek vele, és se feleléstől se dolgozattól nem kell félnem...Nem igazán értem, hogy miért jobb ha én jövök haza éjszaka, vagy ő megy el innen későn, reggel vagy délelőtt nagyobb biztonságban érek haza, mint hajnali 3-4 körül.
2010. okt. 22. 21:41
22/31 anonim válasza:
Előzőtől kérdezem:elmondtad ezt így a szüleidnek????Szerintem abszolút érthető az indokod.
Kérdezőnek:szerintem meg voltak a dolgok...csak fél,hogy mit szólnál,nem?
2010. okt. 22. 22:38
23/31 anonim válasza:
21:41 vagyok:
Elmondtam nekik...de hallani sem akarnak róla...vagyis inkább apu.
2010. okt. 23. 11:52
24/31 A kérdező kommentje:
Én tényleg nem hiszem, mindig van itthon valaki, amikor itt van nálunk a fiú. 1-2 órára elvonulnak, de a lányom szobája pont eléggé "fogalmas" helyen van, a fiúnál ugyan ez a helyzet. Szóval az a hetente 1-2x-i délutáni 1-2 órás elvonulás nem épp a legalkalmasabb az ilyen dolgokra.
2010. okt. 24. 13:44
25/31 anonim válasza:
Ahogy kiveszem a szavaidból te már engednél, de a fiú anyukája ellenzi inkább. :) Beszéld meg vele, hogy miért nem akarja? Ha a szex miatt, akkor tényleg felesleges az aggodalom, hiszen már nem gyerekek, ha akarnak bármikor együtt tudnak lenni, nem hiszem, hogy ne tudnák megoldani... :) Lehet, hogy az anyukát zavarja egy idegen a lakásban és azért nem szeretné, hogy ott aludjon. Ezt tiszteletben kell tartani és akkor hozza ő haza, ha már felajánlotta. 17-18 éves fiatalok már majdnem önállóak (persze ez egyéntől is függ), hagyni kell nekik szabadságot, mert csak így tanulnak. Persze a védekezésről mindenképpen beszélj a lányoddal, nem is a terhesség az egyetlen rossz, a nemi betegség sem piskóta!
2010. okt. 24. 14:09
26/31 anonim válasza:
Megengedném, mert magamból indulok ki:) Nekem is megengedte anyum, igazából már 16 évesen volt hogy nálunk aludt a barátom (még úgy is hogy anya nem volt otthon) de akkor pl.semmi se történt köztünk. Aztán egy év múlva mikor még mindig együtt voltunk a fiúékhoz is elengedett pár napra (nem egy városban laktunk). Mindig védekeztünk, eszembe se jutott olyan hülyeséget csinálni h véletlen terhes legyek vagy akármi...
Mostmár van gyerekem és nehéz elképzelni hogy majd nekem is "hagynom kell" hogy élje az életét, elmenjen, pasizzon:)) stb. de majd nyelek egy nagyot :)))
2010. okt. 24. 14:09
27/31 anonim válasza:
nyugodtan megengedheted neki. Ha akarják, úgyis megteszik, találnak helyet, időt, lehetőséget.
2010. okt. 24. 14:42
28/31 anonim válasza:
Fú ez nagyon gáz, amit írnak egyesek. Egyetértek a fiú anyjával. Mire való dolog, h. fiatalok pár hónap után lefekszenek egymással. A kertünk végében is van egy lány 13 éves kora óta mindig alszik nála fiú és most már 19 évesen úgy néz ki, mint más 60 évesen. Az anyját nem értem tényleg, h. engedheti. Nálunk itthon soha nem volt ilyen. Engedékenyek voltak, de engem a 10 éveimben nem igazán érdekelt a fiúzás e szakasza az együtt fekvés és a férfiért remegés. Barátom mindig volt, de inkább a saját sorsom alakítása jobban izgatott mindig a tanulás, h. egyetemre felvegyenek és nem az, h. mástól függjek. Minden korszakomat megélhettem semmiből nem maradtam ki.
2010. okt. 24. 20:36
29/31 petrus (: válasza:
ha 9 hónapja együtt vannak, szerintem nyugodtan meg lehet engedni, hogy a barátjánál aludjon, de csakis hétvégén! :)
a lehetőségek közül pedig az 1.t ajánlanám, elvégre ha azt nézzük, felvilágosított lány (ha nem, akkor tenni kell ellene), nem csak a szex miatt van a fiú vele, tehát a kihasználás esélye kilőve, nem okozna semmi féle lelki problémát a szex :)
16/L
2010. okt. 24. 23:33
30/31 anonim válasza:
20:36-os.
Ha egy szülő értelmes,akkor nem lesz a lányából kiélt nő 16 éves korára,a kérdező lánya pedig már majdnem nagykorú.Én biztos vagyok benne,hogy a tiltás nem sokat ér ebben a helyzetben,hiszen a pár,ha szeretkezni akar meg fogja oldani.Az én lányom inkább a saját szobájában adja oda magát a fiújának,mint az utcán,vagy egy disco wc-jében,azért mert én tiltom.
Az én anyukám megengedte,hogy 16-17 évesen ott aludjon a barátom.Most 24 évesen első babánkat várjuk ezzel a fiúval.Nem hiszem hogy bármit is rosszul csinált volna anyukám :)
Ez a kérdés,és a válaszok nagy része is rendben van.Ám mikor egy 15 éves kérdezi,hol csinálnak stikában abortuszt mert a 2.babát nem vállalhatja be...na ez a "gáz".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!