Szülők! Mit szólnátok hozzá, ha a 18 éves lányotoknak 32 éves ˝barátja˝ lenne?
Én megbeszélném vele hogy ez még nem helyes, barátkozzon a saját korosztályával.
Ráadásul még ha a lányban bizol is hogy érett és nem csinál hülyeséget, azt a férfit megnézném aki gyerekkel kezd!
Nem is a lány részéröl butaság hanem a joval idösebb fiu viselkedése elitélendő.
Hát csak gondolkodj. Te 32 évesen mit akartál volna egy tizenéves lánytól? Valahol nem tartom normálisnak, hogy egy 32 éves férfi a tizenéves lányokhoz vonzódik. Sem gondolkodásban, sem érdeklődésben nem egymáshoz valóak. A lányod még olyan fiatal, előtte az élet, tanulnia, szórakoznia kell, egy 32 éves pasinak már elvileg biztos egzisztenciája, stabil értékrendje van és a családalapításon gondolkodik.
Unokatestvérem 17 éves lány, előző barátja 35 éves volt, a jelenlegi 34. Hát mit mondjak. Azoktól a férfiaktól én messze óvnám a lányomat. Rossz belegondolni is,hogy egy férjem korabeli pasas egy 17 évessel legyen együtt. Kicsit visszatetsző számomra. És persze unokatestvérem mióta ilyen pasikkal van együtt, sokat hiányzik, romlottak a jegyei, szex, buli, és félő,hogy kábítószer az élete mindennapjainak részévé vált.Pedig nagyon is jó családból származik, gazdagok, apukája igazgató egy cégnél, a felső tízezerhez tartoznak. Csak hát nagyon nem figyelt erre a lányra senki...
Te figyelj a lányodra mielőtt késő lesz.
Szia!
Én mint egykori 18 éves szólnék hozzá (ma már 28 :-) ). 32 évessel "jártam" 4 évig. a kapcsolatunk szimplán csak azon bukott meg, hogy ő nem akart házasságot, én pedig fősuli után egyből szerettem volna családot. a körülmények úgy hozták, hogy mástól és csak hosszas küzdelmek után 27 évesen lehettem anya végül, de sikerült. és utólag már azt mondom, szerencsére nem vele :-) egyébként semmi baj nem volt vele, leszámítva, hogy szeretett itókázni és kicsit hajlamos volt szórni a pénzt. nem igazán illettünk össze, de megvoltunk 4 évig valahogy. nem tudom, milyen életem lett volna mellette, de úgy hiszem, jobb, hogy nem kellett megtudnom. persze azért meg nem bántam ám azt a négy évet :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!