Szülők! Mit szólnátok hozzá, ha a 18 éves lányotoknak 32 éves ˝barátja˝ lenne?
Szerintem nem kell jobban félteni egy huszon..., harminc évestől mint egy tizen akárhány évestöl. Sőt.
Az is lehet, hogy a lányod értelmi szintje meghaladja a vele egy korosztályú fiúk szintjét és azért keresi az idősebbek társaságát. Ha én lennék a helyedben és jól működne a kommunikáció köztem és a lányom között akkor megbíznék benne. Aggódni meg mindig fogsz, hisz a gyereked, mindegy hány éves a párja.
"Nem akarok beleszólni az életébe és..."
--> Előbb kellett volna megnevelni!!!
Most már hagyd, had élje a saját életét...
14 év korkülönbség ha jól számolom!
Én 17 éves lány vagyok és most már egyre több az ilyen esett ,hogy 10 vagy e-féle korkülönbség! Az én szüleim között is 11 év volt. De hogy ha rendes a barátja és tényleg nem valami gengszter vagy hülye kinézetű ember akkor szerintem nincs min aggódni.. És a legjobb döntés ha leülsz a lányoddal és beszéltek erről párszót.. Szerintem eszébe se fog megsértődni vagy esetleg ennyit fog mondani "ne szólj bele az életembe"
Az a baj, hogy a pasi nem normális, ha ennyi idős csaja van. Mert agyilag biztos, hogy nem illenek össze, szóval csak a külsőségek számítanak neki.
Azon is érdemes elgondolkodni, hogy miért az ilyen korú férfiakhoz vonzódik a lányod? Én nem tudtam volna együtt lenni egy ennyi idős pasival, mert feszélyezett, mintha apámmal feküdnék le.
Ezen most már nem nagyon tudsz segíteni. 18 évest tiltani nem tudsz, akkor találkoznak titokban. Esetleg magyarázd el neki, hogy hosszú távon mire számíthat egy ilyen embertől. De nem biztos, hogy hat.
Nekem az egyetemen volt egy szobatársam. A pasija 20 évvel volt nála idősebb, 3-szor elvált. Gimiben jöttek össze, ő volt a tesitanára. A hajam égnek állt a sztoritól. Persze dobta a csajt, aki bánatában ismét egy nős, 40 éves pasival jött össze. Megkérdeztem, hogy mégis miért? Mit vár ettől a kapcsolattól? Nem fog elválni, nincs jövőjük. Erre azt mondta, hogy ő annyira csúnya, hogy egy korabeli srác nem állna vele szóba. Egyedül az idősebb pasiknál van esélye. Valóban nem volt valami szép csaj, de vannak ronda srácok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!