Aludhat-e egy ágyban,egy 10 éves kislány és egy 10 éves kisfiú?
Figyelt kérdés
A gyerekek nem testvérek,hétvégenként találkoznak,mivel elválltak a szülők.2023. jún. 22. 00:25
11/27 anonim válasza:
A 10 éves lányom biztos nem aludna egy ágyban egy fiúval akár engedném, akár nem.
12/27 A kérdező kommentje:
3-mas nak üzenem,ágy is van bőven.Fiam neveli 8 éve a kislányt.,,ezzel húzzák az apját,,mert tudják,hogy nagyon félti.
2023. jún. 23. 08:36
13/27 A kérdező kommentje:
9-nek üzenem.
EZT A MOCSKOT KOMÁM!!!
Nagyon erkölcstelen ember(ember???)lehetsz.
2023. jún. 23. 09:10
14/27 anonim válasza:
A hármas üzeni, hogy nem gondolatolvasó
15/27 A kérdező kommentje:
14-nek,meg van bocsájtva.
2023. jún. 23. 13:30
16/27 anonim válasza:
Az én lányom sem lenne hajlandó, és nem is kényszeríteném.
17/27 anonim válasza:
Ha a gyerek nem akar fiúval aludni egyértelműen nem kell neki. Viszont az aki feltesz egy ilyen kérdést abban nem tudom mi játszódik le. 10 évesek csak. Az én lányom rendszeresen együtt alszik a legjobb barátnőm fiával amikor itthagyja mert sír hogy nem akar haza menni. És nem nem azért mert szerelmes hanem mert egyke mind a kettő és még kis totyoganak ismerték meg egymást, nagyon jó barátok. Bekapcsolom a kis esti meséjüket és elalszanak rajta este. Nem látom okát miért ne tehetnék.
19/27 anonim válasza:
17-es, a 10 évesek negyedik osztályosok. Mikor én voltam 10 éves,25 éve, már javában ment a tapizás az osztályban (mármint táborokban, néha még szünetben is..nem mindenki csinálta persze, de az osztály 20-30%-ának már elkezdett a csajozáson/pasizason jarni az esze). Én megértem,miért írta ki, és tutira nem altatnám a lányomat fiúval,aki nem családtag.
20/27 A kérdező kommentje:
17-nek!úgy gondolom kicsit naív vagy!
19-el érték egyet. Pontosan ez megy már az iskolában is csókolózgatnak, ahogy a g gyerek szavaiból kiveszem.
2023. jún. 25. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!