Gyermekek közül vajon a 11 éves kislányok és vajon a 12 éves kislányok a legpiszkálódósabbak, ha igen, miért a 11 éves kislányok és a 12 éves kislányok?
Figyelt kérdés
2020. jún. 7. 15:59
1/12 anonim válasza:
Szerintem zsíron piszkálódósabbak.
4/12 anonim válasza:
Ezt én nem értem. Miért lenne pont ez a két életkor? A 13 éves kislányok már nem piszkálódósak? Mi van?
5/12 anonim válasza:
Csak arra tudok gondolni hogy a kérdező egy 11-12 éves kisfiú akit hasonló korú lányok piszkálnak :D
6/12 anonim válasza:
Ebben a korban ha kitudnak pécézni valakit,sajnos megteszik,teljesen mindegy hogy 11 vagy 12. Megakarnak felelni az adott társaságuknak,barátoknak és ez csak rosszabb lesz idővel.
7/12 anonim válasza:
No de ne védjük a „kisfiúkat” se! Ők is tudnak ám így viselkedni!
8/12 anonim válasza:
#7 Nanáhogy! Minket kislányokat alsó tagozatban a fiúk szúrós vadgesztenyével kergettek, beletettek egy csomó gesztenyét egy műanyag szatyorba, és azzal hátba vágtak. Nem volt kellemes az sem!
9/12 anonim válasza:
Jajj utolsó, sajnálom, de ezen olyan jót nevettem, hogy 10 perce folyik a könny a szememből. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!