Normális dolog, ha egy 11 éves kislány fenékre akar edzeni, hogy minél jobban nézzen ki?
Koraérettek a mai gyerekek, azt utánnozza, amit lát. Ha ezt látja, mert jó filmek helyett hülye műsorokat néz, videóklippekből tanulja meg, hogy néz ki egy nő, meg van facebookja, aktívan használja a netet, akkor igen ilyen lesz. Nem hiszem, hogy egészséges, de valamilyen szinten normális, hogy nőiesedni akar. Csak a világ van eltorzulva mostanság.
11 évesen én is utánozni akartam a felnőtteket, és szerintem mindenki, az a rossz, hogy mostanság a felnőttek rossz példát mutatnak.
Szóval a válaszom, igen normális, mivel ezt a példát látja.
Szerintem nem baj, ha egy kicsit edz rá az ember, hogy formásabb legyen, de mondjuk azt sem 11 évesen kell elkezdeni, hanem később, mondjuk olyan 16 körül. Viszont azért egy bizonyos szintnél egyáltalán nem néz ki jól. Egyszerűen nevetségesen túlságba tudják vinni a fenékre edzést a csajok és sosem értettem, hogy mit esznek ezeken a korombeli srácok. És ezt fiúként írom.
Mondd meg neki, hogy várjon vele min. 16-ig és akkor se vigye túlzásba, mert nem néz ki jól. Talán addigra benő a feje lágya.
Ha edzeni akar, hát tegye. Gondolom mindene erősödne. Hogy az a gyakorlat pont jobban erősíti egyik testrészét, mint a másikat, az számomra (szülőként, apaként) részletkérdés lenne.
Az egy másik kérdés, ha kiemelten kezelné, hogy szexis megjelenése legyen (pl. öltözködésben), akkor beszélgetnék vele. Nem szívesen korlátoznám hatalmi szóval, inkább próbálnám szelíden meggyőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!