Milyen jelei vannak annak, hogy egy kislány hamarosan menstruál?
Figyelt kérdés
Az lehet az egyik jele, hogy migrénes fejfájása volt?
Már egy ideje azt gyanítom, hogy hamarosan megjön neki. De a napokban, életében először migrénes fejfájása volt. Szerintetek az, hogy ilyen előjön nála (eddig még sose volt), lehet az egyik jele? Mi az amit még érdemes figyelni?
2021. ápr. 22. 13:53
1/5 anonim válasza:
Lehet jel a hüvelyi folyás megindulása. Szőrösödés, izzadság szagosodása, mellnövekedés, mutálás.. Úgy általánosan a nemi érés elkezdődése. Valamint az életkor. 10 éves kortól bármikor megjöhet.
Én pl 12 voltam.
2/5 anonim válasza:
Szerintem semmi köze a migrénnek hozzá. Mint ahogy az 1es írja. Én 13.szülinapom előtt lettem először beteg. Migrénem pedig már 10 évesen is volt néha kb évi 3-4x. Most 28vagyok és havi 3mal legalább megszenvedek.
3/5 anonim válasza:
Ahogy az első írja, hüvelyi folyás, szőrösödés (amikor már a hónalj is).
Meg az, hogy neked kB. mikor jött meg először, valószínűleg neki is akörül várható.
Anyukámnak 14 évesen jött meg, nekem 14. születésnapom előtt 2 hónappal.
4/5 anonim válasza:
Szerintem a migrén nem tünete. Inkább a folyás
5/5 anonim válasza:
De sajnos lehet tünet. A lányom osztálytársának nagyon gyakori volt a migrén, be is jelentkeztek egy kivizsgálásra, de fél év múlva kaptak időpontot. Aztán megjött neki, és azóta nem volt migrénje, elmentek a vizsgálatra azért, de azt mondta a doki, hogy a hormonváltozások csinálnak ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!