Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ovis verekedős probléma, mit...

Ovis verekedős probléma, mit kellett volna tennem?

Figyelt kérdés

A kisfiam ahogy hazasétáltunk az oviból, elmesélte hogy a benti barátja megütött egy lányt, aki emiatt sírt. Konkrét neveket mondott, és mikor megkértem mutassa meg mit jelent az hogy bántotta, akkor "rávert" ököllel a kezemre 3x és mondta bamm bamm bamm. Az anyukával volt már egy kis üzenet váltás más kapcsán, de nincs amúgy semmi kapcsolatunk. Írtam neki egy üzit, mindenféle ítélkező fennhang nélkül hogy mit mesélt a fiam, de azért ne vegye készpénznek mert még nemrég tanult meg szebben beszélni, lehet keveri az embereket, sőt lehet ő is részt vett, szóval én beszélek vele, de gondoltam örül hogy szóltam neki, így tud kezdeni valamit a helyzettel. A kislányra gondoltam aki ugye sírt, mert bántották.

Kicsit hűvösen válaszolt, hogy utána jár az oviban volt-e ma valami. Nekem ott annyit mondtak hogy a fiamnak nagyon jó napja volt, meg hogy elválaszthatatlanok a másik kisfiúval.

Szerintetek jól tettem, hogy az anyukának szóltam? A bölcsibek kellett volna? Vagy csak hallgatni? Sząrt kevertem? Nem akartam...

Szerintetek mi lett volna a helyes reakció?

2023. jún. 12. 15:05
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
52%
Az ilyen minden lében kanal emberektől komolyan a hányinger kerülget.
2023. jún. 13. 06:12
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet nem történt semmi valójában.
2023. jún. 13. 06:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!