Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más gyereke is ennyire durván...

Más gyereke is ennyire durván anyás? Meddig tart ez?

Figyelt kérdés

Kisfiam 1 éves. Túl vagyunk már egy szeparációs szorongás korszakon, durva volt. Most úgy tűnik, ismét itt van. És durvább, mint valaha.

Régebben a férjem tudott segíteni éjszaka. Már nem. A gyerek üvölt nála, de úgy, hogy a végén már fullad, alig kap levegőt. Nem tudja még csak megetetni se este (cumisüveg, tápszer lefekvés előtt), mert nem eszik a gyerek, csak sír.

Ha ugyanabban a helységben vagyunk hárman, folyamatosan engem nyúz. Ma is mosogattam, az apja ott ült tőlem 3 méterre. A gyerek egyfolytában tépte a nadrágomat, üvöltött, hogy vegyem fel. Hiába vitte el az apja, azonnal jött vissza.

Nap közben sokszor nem haladok semmivel, mert üvölt, ha nem vele foglalkozom.

Eddig azért simán elvolt magában, eljátszott amíg én mondjuk felraktam az ebédet, vagy elmosogattam. Most már szalad a lakás lassan, alig haladok.

Meg egyszerűen nem értem, az apja miért nem jó neki? Oké, értem, hogy szeparációs szorongás. De ennyire? Meddig tarthat?

2023. máj. 27. 21:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ezvan nálunk is ,mostmár 2éves lesz és még időszakosan de még mindig tart :)
2023. máj. 27. 23:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Kell hogy időt szakíts magadra mert különben beleőrülsz. Párod segítsen be. Nem kell hogy minden a gyerek körül forogjon. Tanuljon meg ellenni is.
2023. máj. 28. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!