Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más mit érez(ne) amikor a...

Más mit érez(ne) amikor a gyereke és a férje is ellene van/lenne?

Figyelt kérdés

A gyerekem nem akar nekem szót fogadni, mindenért küzdök, állandóan megy a hiszti. Egész álló nap. Az apjába teljesen bele van esve, csak neki hagy mindent. A férjem meg mindenért piszkál engem (ha nem talál valamit, ha elsóztam a kaját, ha nem akarom a náthás unokatesójához vinni a gyerekünk...).

Van olyan, hogy ketten egyszerre üvöltenek a fejembe... Egyszerűen komolyan már ott tartok, hogy szeretem kivinni a szemetet vagy ülni a wc-n, mert már sokszor úgy érzem megfulladok, hogy egész nap csak könyörgöm, aztán meg még a férjem is b*sztat. Lelkileg sokszor egy felhőkarcolón lévő buliba képzelem magam, ahol szól a zene és koktélozok. Azt érzem néha kifutnék a világból. (Nyilván nem tenném meg, a gyerekem a mindenem, de 3 éve nem kapcsolódtam ki és lemerültem.)

Ti nem éreznétek ezt? Most ettől szar anya vagyok?

2023. máj. 7. 22:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem nem vagy szar anya. Mondom a saját tapasztalatom. Én is úgy éreztem a férjem folyton basztat mindenért, pedig csak dramatizáltam. Szólt hogy kiborítottam mondjuk az üdítőt már üvöltöttem hogy veletlen minek kell mindig basztatni pedig csak azt hitte nem láttam. Ez egy hülye példa de érted. Nem támadásnak szánta és mégis úgy jött le nekem. Miért? Mert bevoltam feszülve otthon játszottam a mártír anyát. NEM vagy attól szar anya ha néha kikapcsolódsz. Attól hogy anya vagy meg ember is. Én ezt bevezetném nekem ez segített.

A gyerekek között meg van anyás és apás típus. Illetve mivel te vagy vele valószínű (javíts ki ha tévedek) te vagy a fő nevelő (a rossz zsarú) anya szól mimdenért anyára nem hallgatok (dacoskodok vele). Ezt sajnos el kell fogadni ne idegesítsd magad rajta majd jobb lesz!

Ha elkezdesz magaddal is foglalkozni és nem mártír anyát játszani (neharagudj nem bántásnak írom) minden helyre fog jönni. Én az egy hónaposom 2 hetente lepasszoltam pár órára mert vagy barátnőkkel mentem el kikapcsolódni vagy a párommal vagy csak egyedül. (Ekkor lett jobb minden 1 hónapig mindig mártírkodtam). Nagyon jót tett mert végre kizökkentett. Gondolj arra hogy neked is vannak szükségleteid és igenis az a gyerek boldog akinek a szülei is azok, nincs körülötte feszültség a levegőben. Ha te a saját igényeid is figyelembe veszed és megtalálod az egyensúlyt mindenben nem leszel szar anya, söt szerintem nagyon jó anya lesz (továbbra is).

2023. máj. 7. 22:52
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Sőt* leszel* bocsi a sok elírásért de a lényeg átmegy.
2023. máj. 7. 22:55
 3/11 anonim ***** válasza:
11%
Mondd: a te szótárodból hiányzik a V betű, és nem ismered azt a szót, hogy válás? Eszem megáll!
2023. máj. 7. 23:07
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Vegyél ki fél napot, urad meg legyen a gyerekkel, vagy egy egész napot
2023. máj. 7. 23:50
 5/11 anonim ***** válasza:
92%

És hányszor ültetek le megbeszélni? Vagy akár csak hányszor nyitottad ki a szád duzzogás, motyogás vagy bújkálás helyett?

Mert nem, az első lépés nem a válás.

2023. máj. 8. 05:46
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Ha a férje megállás nélkül b*tatja, akkor ott nincs miről beszélni, 5-ös! Nem azért b*tatja, mert nem tudja, hogy az nem szép dolog, hanem azért, mert silány emberpéldány, és mert nem szereti.
2023. máj. 8. 07:00
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Ez szép meg jó csak mindenki más háttérrel rendelkezik. Pl lehet bántalmazó szülő vagy mártír anyuka. Lehet ő nem érzi baszogatásnak hogy szól ha nem jó a kaja vagy épp rendetlenség van. Lehet úgy nőtt fel hogy nem érzi hogy ez rossz. Ha meg nem is mondja neki a felesége hogy ez nem jó akkor még inkább természetesnek veszi. De persze válni sokkal egyszerűbb. Ha meg se próbálsz javítani akkor varázsütésre magától nem fog. És persze tudom hogy vannak fasz férfiak de egy esélyt mindenki megérdemel. Talán nem lenne ennyi válás ha megtanulnának ez emberek kommunikálni.
2023. máj. 8. 07:25
 8/11 anonim ***** válasza:
63%
Kötve hiszem, hogy a feleség ezt még nem kifogásolta, csak némán tűr. Nem a megfelelő emberhez ment férjhez.
2023. máj. 8. 07:40
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem ismered az embereket. De sok nő tűri még azt is némán hogy verjék. Sőt még azt is hogy a gyerekét verjék ne adj isten erőszakolják
2023. máj. 8. 07:56
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Azok nem írnak kérdést internetes fórumra.
2023. máj. 8. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!