Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más mit érez(ne) amikor a...

Más mit érez(ne) amikor a gyereke és a férje is ellene van/lenne?

Figyelt kérdés

A gyerekem nem akar nekem szót fogadni, mindenért küzdök, állandóan megy a hiszti. Egész álló nap. Az apjába teljesen bele van esve, csak neki hagy mindent. A férjem meg mindenért piszkál engem (ha nem talál valamit, ha elsóztam a kaját, ha nem akarom a náthás unokatesójához vinni a gyerekünk...).

Van olyan, hogy ketten egyszerre üvöltenek a fejembe... Egyszerűen komolyan már ott tartok, hogy szeretem kivinni a szemetet vagy ülni a wc-n, mert már sokszor úgy érzem megfulladok, hogy egész nap csak könyörgöm, aztán meg még a férjem is b*sztat. Lelkileg sokszor egy felhőkarcolón lévő buliba képzelem magam, ahol szól a zene és koktélozok. Azt érzem néha kifutnék a világból. (Nyilván nem tenném meg, a gyerekem a mindenem, de 3 éve nem kapcsolódtam ki és lemerültem.)

Ti nem éreznétek ezt? Most ettől szar anya vagyok?

2023. máj. 7. 22:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nézz körül a felnőtt párkapcsolat témakörben akkor. Sőt sajnos nekem személyes tapasztalatom is van ilyennel. Nem is egy. Másnak panaszkodik otthon meg füle farka behúzva és csak tűr és tűr
2023. máj. 8. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!