Hogyan reagálod le ha egy másik gyerek a tiedtől elveszi a közös játékot amit nemrég fogott meg?
Figyelt kérdés
A másik szülei annyit kérdeztek csak tőle, hogy elvetted a kislánytól? Ennyi.2023. máj. 19. 09:58
11/12 A kérdező kommentje:
Dehogy szólok, nem akartam. Azon vagyok hogy a gyerekek a saját tapasztalatukon kárukon megtanulják, hogy mit lehet mit nem, mit enged és mit nem.
Másrészt még korukból adódóan nem is tudják mit lehet lépni ilyenkor, mivel az én mintámat nem tudja másolni. Minden szülő, én sem akarom hogy szomorú legyen, elvégre játszani mentünk. Nem egyszerű esetek.
2023. máj. 20. 14:24
12/12 A kérdező kommentje:
Gondolom egy szülőnek jobb érzés ha a gyereke elvesz valamit egy másiktól, mintha az övétől vennék el, de az "elkérhetem?" vagy "játszol még vele?" ezekre is meg lehet korán tanítani.
2023. máj. 20. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!