Pelenka hermaditisre ajánlana valaki valami gyógymódot ?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Elmondom a történetet. Fiam 6 éves autista és Pelenkás meg mindig . Kb 1 hete lent a feneke mellett hólyagok jöttek ki amikből nagyon mely sebek lettek ( kb olyan mintha a a húsa lenne kinn ) már minden fele kenőcsöt kentem ra amit lehetett . Plusz fertőtlenítes . A kérdés hogy már ahhoz képest sok elmúlt neki kb a 15 db-bol maradt 2 nagyobb .. azt mondjak ez pelenka dermatitis… de kezdek aggódni h ez tényleg ilyen lassan gyógyul ? Esetleg valaki tudna nekem kenőcsöket vagy gyógymódot írni ? Ha vény köteles az se baj mert mert akkor beszélek az orvosommal. Köszönöm a válaszokat és hogy elolvastátok . :)2023. ápr. 8. 23:05
2/9 A kérdező kommentje:
És azt hol lehet kapni ? Patikába ?
2023. ápr. 8. 23:27
3/9 anonim válasza:
Canesten, Betadin.
És ha kell pelenkacsere,vagyis hogy más márkájú pelenka.
4/9 anonim válasza:
A kék lukács krém kutyáknak/macskáknak a sebkezelésére való, állatorvosnál lehet kapni. És amúgy vényköteles. Nem kenném a gyerekem fenekére…
5/9 anonim válasza:
Első vagyok. Butaságot írsz kedves 4-es. Többen forgalmazzák a Kék Lukács krémet és az emag-on is lehet kapni. Kérdező, nézz utána, nagyon sokaknak segített már! Van kutyáknak is, de embernek is!
6/9 anonim válasza:
Állatorvos vagyok, nem hinném hogy “butaság” hogy vényköteles, mivel az. :)
7/9 anonim válasza:
Abban nem tudok segíteni, hogy mi jó rá, mert mi már bőrgyógyászhoz is mentünk vele, felírt antibiotikumos és cink-oxidos, gyógyszertárban kikeverős kenőcsöket, amivel annyit értünk el, hogy nem romlott tovább az állapot. Ami segített, az nálatok - gondolom - nem játszik: ugyanis egy idő után otthonra sima bugyit adtunk rá, hogy jobban szellőzzön. Természetesen voltak balesetek. Viszont még így is sokára gyógyultak be a sebek.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget :) hat most mindig mosom neki és fertotlenitem de nagyon lassan gyógyul … kedden viszem orvoshoz hátha tud valamit mondani csak kicsit ijesztő h már kb minden krémet kipróbáltam most a bepanten plus használjuk most talán elkezdett viszketni neki … remelem ez már a gyógyulás jele lesz …
2023. ápr. 10. 00:34
9/9 A kérdező kommentje:
Csak este tudom neki szellőztetni meg minden fürdés után szoktam kicsit hagyni … én is kaptam a doktornőtol valami vény köteles krémet de az nem
Ért semmit …
2023. ápr. 10. 00:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!