Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ovi után délutánonként mit és...

Ovi után délutánonként mit és mennyit játszottok egy 4 éves gyerekkel?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nemtudom eleget foglalkozok e a kisfiammal ovi után, ezért érdekelne hogy ti mennyit és miket játszottok együtt?

3kor megyek érte az oviba, utána végig együtt vagyunk alvásig, de van amikor kevesebbet tudok vele játszani, mert házimunka is vár rám, egyedül nevelem a kisfiam es igy minden az én nyakamba szakad

Egyébként traktorozni szoktunk, le ülök hozzá a szőnyegre.

Gyurmazni, festeni, rajzolni is szoktunk mikor éppen mihez van kedve.

Építőkockázni is szoktunk, mesét olvasok neki.

Mesét is nézünk együtt.

Van amikor pedig egyedül szeretne játszani, addig én csinálom a dolgom.

ma 16:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

én egész fürdés idöig játszótereztem vagy otthon játszottam vele munka után. imádtam azt az időt. mostmár 17 éves:D

43f

ma 16:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Te szuper vagy! Örülnék, ha ennyit tudnék vele foglalkozni☹️ Én is egyedül nevelem, de még csecsemő. Egész nap együtt vagyunk, de alig tudok mellé leülni játszani 😢
ma 17:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Gyurma, autó stb délután már nem annyira érdekli, mert az oviban inkább foglalkozások vannak, keveset mennek ki.

Úgyhogy pörög, ugrál, harcol a figurákkal, tolja a dömpert vacsiig.

Utána már nyugisan "asztali játék", ahogy ő mondja.

Jóidőben be sem jövünk. Bicikli az élete tavasztól-őszig.

ma 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!