Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 6 és 4 éves gyereknek milyen...

6 és 4 éves gyereknek milyen rollert vegyek?

Figyelt kérdés

Én sose voltam nagy rolleres és most szembesültem vele, hogy ebből is van kormány fékkel ellátott változat, mint a biciklinél.

Az nem kérdés, hogy csak két kerék legyen rajta, de nektek milyen van, és hogy vált be?

Érdemes az ilyen fékes változatot venni?

okt. 30. 08:54
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Megtanulják kezelni a hátsó keréken lévő féket is ennyi idősen, úgyhogy nem létszükséglet. Ha van decathlon a közeletekben, érdemes elmenni, kipróbálni többfélét, még ha végül nem is onnan vesztek.
okt. 30. 09:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Sima hátsó fékes van az 5-3évesemnek.
okt. 30. 11:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekünk olyan van, amin van a kormányon fék, de nem ez volt a szempont, amiért választottuk, úgyis csak a hátsót használja, mert biztonságosabbnak gondolom és megkértük, hogy azt használja. Azért vettük ezt, mert ezt könnyű összecsukni és cipelni, ami tömegközlekedésnél nekünk előnyös.
okt. 30. 11:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Sima lábbal fékezőse van a 4 évesemnek.

Én az ovibajáráshoz használom a fékeset, de a lábféket használom jobban.

okt. 30. 16:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem rollert vennék a gyereknek, hanem olyan biciklit, amin nincs még pedál, hogy fejlődjön az egyensúlyérzéke. Ha rollerezni fog, akkor csak az egyik lába erősödik, mert a másik folyton a rolleron van.
okt. 31. 09:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
5-ös: ezek mondjuk nem zárják ki egymást, nekünk roller és bicikli is van, használjuk is mindkettőt :)
okt. 31. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!