Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi erre a megoldás?

Mi erre a megoldás?

Figyelt kérdés

Nagyon elkeseredett ès elfáradt vagyok.Semmi segítsègem nincs a kèt gyerekkel.A háztartásban,főzèsben ,semmiben.A fèrjem ma haza jött,siettem a zsemlèket kisütni,hogy holnap tudjon vinni szendvicset.Tiszta tèszta volt a kezem,mondom tegyèl már a kanallóba fát.Erre a válasz,de ku...va jó,hogy pihenni sem lehet ebben a házban.🤦Ok.pihenj,majd megengedem a gyerekek vizèt,itt hagyom a zsemlèt ès èn is sz..rok mostantol mindenbe bele.Nála kimerul a minden munka,hogy dolgozik.Èn is fáradt vagyok,fáj mindenem,konkrètan az őrulet szèlèn állok.Ès nem áll mellettem,nem segít semmiben,nem veszi le a terhet 2 percre a vállamrol.Nem èrti meg ,hogy teljesen ki vagyok,amíg nem lesz valami komolyabb bajom.

Van valaki mèg így?Mi a megoldás,van egyáltalán? :(((

tegnap 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Másik férfi. Vagy fizetett segítség.
tegnap 20:01
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

Minden rosszindulat nélkül kérdezem miért szültél kettőt is egy ilyen embernek?

Nem hiszem el, hogy gyerekek előtt nem vetted észre milyen jellem a férjed. Vagy első gyerek után, hogy talán... lehet... nem kellene még egyet szülni ilyen rossz kapcsolatra?

Nem ekézni szeretnélek, de őszintén kérdezem a hozzád hasonló nők mégis milyen tanácsot, segítséget szeretnének itt megkapni?

A megoldás vagy a kapcsolatot rendezése, ami ilyen f@sz paraszttal szerintem lehetetlen, vagy a válás.

Annyi válás és csonka család elkerülhető lenne, ha normális párkapcsolatra vállalnának sokan gyereket.

tegnap 20:04
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Vegyél kenyeret...
tegnap 21:03
 4/8 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom mennyit dolgozik. Ha reggel megy és este jön érthető, ha fáradt. A szílusa viszont igazi bunkó.

Te otthon vagy, ha jól értem, tehát egész nap a tied. De te magadnak csinálsz melót. Vegyél a boltba pékárut és kész.

tegnap 21:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha még több infót adtál volna akkor lehetne inkább érdemi választ írni (pl. gyerekek kora, dolgozol-e, ő mennyit dolgozik, anyagi körülmények stb.), de nagy vonalakban a 2-essel értek egyet.

És adódnak olyan kérdések is, amit a 3as tett fel, hogy miért nehezíted az életed? Miért te sütöd a zsemlét ha amúgy is hulla vagy? Kandalló: nincs normális fűtés és nem is álltok úgy anyagilag, hogy legyen?

Én alapvetően az egyenlőség híve vagyok, ha mindkét fél 8 órázik, akkor a gyereknevelés és házimunka egyenletesen oszoljon el közöttük, nyilván nem vonalzóval meghúzva, és figyelembe lehet venni, ki mit csinál szívesen, lehetnek nehezebb időszakok az egyiknek a munkában stb., de kb. egyenletesen.

Olyat, hogy MINDEN ilyen teendő a nőre hárul csak olyan extrém esetben tudok elképzelni, hogy a nő nem dolgozik a férfi pedig napi 6x 12 órát, tehát mondjuk 6kor kel, fél7kor elmegy és este fél8-8kor hazamegy. De így meg mi értelme van családozni, hogy a gyerekeit nem is látja ébren, és a feleségével az a kommunikáció, hogy "mi a vacsora" és "menjünk már aludni, mert hulla vagyok"?

Tudom: mert olyan helyen laktok, ahol csak neki van munka, de neki meg a belét ki kell dolgoznia, hogy megéljetek 4en. És akkor jön a kérdés, amit persze könnyű innen a burokból feltenni, hogy ezt miért nem változtattátok meg, mielőtt gyereket vállaltatok, miért nem csak 1 gyerek lett stbstb.

Nem tudok okosat mondani kérdező, és valószínűleg te sem vársz csodaválaszt, inkább csak egy kifakadás ez részedről.

A stílusról nem is beszélve...

tegnap 22:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Mármint a férjed stílusáról.
tegnap 22:29
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!Igen sokszor kifakadok.Amugy mindenkinek van igaza...hogy mièrt lett kèt gyerek?Valószínű ez volt megírva.Imádom őket,de nagyon nehèz.Igazatok van.Sokat vállalok,mert azt akarom nekik minnèl jobb legyen.A kenyeret is azèrt kezdtem el sütni,mert imádják🥺Nekik akartam jót.A nagyobb ovis ,a kisebb nincs kettő.

Ez a poszt csupán azèrt született,mert nem akarok barátnőimmel ilyenekről beszèlni ès jó volt kiírni magamból.Van kèt kutyák,nekik is mindig èn adok enni..kandallónk azèrt van mert imádjuk.Jó meleg ès hangulatos.63-kor indul a fèrjem dolgozni ès 18:00-ra èr általában haza.Nem várom el,hogy mosogasson,de nem hiszem,hogy olyan megerőltető fát dobni a tűzre,meg megengedni a gyerekek vizèt.Egèsz nap nem látta őket!Az baj,hogy mikor itthon van sem csinál semmit.Szó szerint.Karácsony környèkèn 3hetet itthon van.Simán fekszik a tv előtt èn meg sütök főzök,plusz figyelek a gyerekekre.Áhhh komolyan elegem van.Most váljak el?Szívem szerint azt csinálnám,de hova menjek kèt gyerekkel?Dolgozni sem dolgozok,a gyed meg kevès ahhoz,hogy megèljunk.

ma 03:03
 8/8 A kérdező kommentje:
*6:30
ma 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!