Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi erre a megoldás?

Mi erre a megoldás?

Figyelt kérdés

Nagyon elkeseredett ès elfáradt vagyok.Semmi segítsègem nincs a kèt gyerekkel.A háztartásban,főzèsben ,semmiben.A fèrjem ma haza jött,siettem a zsemlèket kisütni,hogy holnap tudjon vinni szendvicset.Tiszta tèszta volt a kezem,mondom tegyèl már a kanallóba fát.Erre a válasz,de ku...va jó,hogy pihenni sem lehet ebben a házban.🤦Ok.pihenj,majd megengedem a gyerekek vizèt,itt hagyom a zsemlèt ès èn is sz..rok mostantol mindenbe bele.Nála kimerul a minden munka,hogy dolgozik.Èn is fáradt vagyok,fáj mindenem,konkrètan az őrulet szèlèn állok.Ès nem áll mellettem,nem segít semmiben,nem veszi le a terhet 2 percre a vállamrol.Nem èrti meg ,hogy teljesen ki vagyok,amíg nem lesz valami komolyabb bajom.

Van valaki mèg így?Mi a megoldás,van egyáltalán? :(((

jan. 13. 19:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kérdező: mi az, hogy ez volt megírva? Te hol voltál akkor, amikor a két gyerek készült? A gyerekek csak úgy jönnek maguktól, mert ez van megírva a sors könyvében?

Nem válaszoltál arra, hogy dolgozol-e.

Kenyeret én is szoktam sütni, nagyon hamar megvan. De ha tele van a kezed a tésztával, valóban nem tudsz a tűzre tenni. És az uraságnak nem esett volna le a korona a fejéről, ha kérésedre megteszi.

És nem az a megoldás, hogy nem sütsz kenyeret. (Ez a tanács áldozathibáztatás). Hanem az, hogy okosan rávezeted a párodat arra, hogy te is ember vagy, nem hárulhat minden rád.

Nincsenek közeli hozzátartozóid, akik ebben segítenének?

jan. 31. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!