Engednétek ovis(középsős) gyereket disznóvágáso? Ovi rendezi, hurkát kolbászt töltenének. Még nem látott ilyet, nyers húst sem igazán látott eddig.
Akar menni?
És hogy nem látott még soha nyers húst 4 évesen? :D
Persze, nehogy azt higyje, hogy a műanyag dobozban terem a hús...
Amúgy biztos hogy nem látna semmi drasztikusat, nem off fogják leszurni a disznót, meg perzselni, meg ilyenek.
Max az osszekevert kolbászhúst latnák meg pár darab karajt.
Valószínűleg mire a gyerekek mennek, a disznót már leszúrták (az a durva része). A hurka-kolbász töltést miért ne láthatná? A darált, kevert masszát beletöltik a bélbe és ennyi. Láthat belsőségeket, húst, tapicskolhatnak esetleg a kolbászhúsban, ahogy keverik ők is. Az egyetlen necces része maga a vágás, de azt szinte biztos, hogy nem látják majd.
Hogyhogy nem látott még nagyon nyers húst? Nem jártok boltba, henteshez? Nem esztek húst, hogy lássa ahogy készül ebédre? (Ekkorák már szeretnek a konyhában "sündörögni", segíteni akarnak, próbálnak panírozni, fasírtot megformázni stb... Hacsak nem vagytok vegetáriánusok vagy vegánok. Máskülönben látnia kellett volna már, mégha nem is segít)
Igen.
Nálunk rendszeresen volt, amikor kicsi voltam, ha szerencsém volt már nem élt, mire felébredtem, de a pörzsölést is még sokszor láttam
Nagyon ritkán eszünk húst, férjem vegán. Ha hús is van akkor is darálhúsos étel készül, nagyon ritkán rántotthús.
Oviban mindent eszik a fiam kivéve a húst, semmilyen formában nem eszi meg
😅😅 Hát persze, hogy engedném. Naná! Nem műanyag dobozban nevelem a gyereket.
Még én is elmennék,hátha kapnék egy kis perzselt bőrt (de sokat megettem kisgyerekként...a füle a legfinomabb perzselés után nyersen.
Az egy hatalmas élmény. Szerintem. Mert én imádtam gyerekkoromban. Mindig ott álltam a férfiak mellett folyamatosan, és néztem. (Kivéve a szúrást. De hallottam azt is).
Én szeretem nőként. Szárnyast magam is vágok, bontok. Nem ijedek meg egy élő kacsától, és tudok zúzát bontani is. Pedig megyeszékhelyen élek, 42 éves vagyok.
Gyerekként én fogtam le mindig mamámnál az elvágott nyakú baromfit. Szorítani kellett,mert elszaladt.. a liba, kakas, de még a kacsa is.
Ezek élmények a gyereknek, ha nem beszélitek otthon tele a fejét!
Nem véletlenül viszik a gyerekeket oda!!
Ez az élethez tartozik. Nem a teszkóban terem a hús a celoFán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!