Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Engednétek ovis(középsős)...

Engednétek ovis(középsős) gyereket disznóvágáso? Ovi rendezi, hurkát kolbászt töltenének. Még nem látott ilyet, nyers húst sem igazán látott eddig.

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 14:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
28%
18-as, 47 éves vagyok, és gyűlöltem a disznóvágásokat. Nem ért trauma, egyszerűen undorodtam az egésztől. A lányom meg vadászik, és pucolja az állatokat gond nélkül. De simán meglennék anélkül, hogy a gyerekem disznót vágjon, daraboljon. Vannak erre szakemberek. Anyukám 75 éves, falun nőtt fel, de még egy csirkét sem vágott le, pucolt meg életében. Mégis volt mit ennünk. Aki akarja, csinálja. De ha valaki nem akarja, az miért gond neked?
tegnapelőtt 21:26
 22/28 anonim ***** válasza:
47%

"Ha üvegbúra alatt él, nem lesz életrevaló."

És ennek mi köze a disznóvágáshoz? Én már 4 országban éltem, különböző kontinenseken, szerintem életrevaló vagyok, pedig gyerekkoromban elbújtam a disznóvágáson. Miért kéne mindenkinek mindent szeretnie, élveznie? Én pl. kapálni sem szoktam, és halat sem fogtam soha. Lehet lepontozni.

tegnapelőtt 21:48
 23/28 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat, en nem szeretnem elengedni. De megprobalom ezt vele megbeszelni, esetleg mutatok kepeket.

Gyerekkoromben en is voltam rengeteg disznovagason, azzal semmi gondom nincs. De miota lattam anyumat csirket kopasztani nem tudok semmi baromfi hust megenni es tojast sem. Szoval en nem akarok a gyereknek traumat okozni

tegnapelőtt 21:59
 24/28 anonim ***** válasza:
93%
Én kopasztottam csirkét gyerekként, és mindenféle húst imádok a mai napig 😄 dehát nem vagyunk egyformák:)
tegnapelőtt 22:02
 25/28 anonim ***** válasza:
74%

Jaj... a saját traumádat vetíted ki a gyerekre. Ez nagyon káros?

Traumatizálódtál csirkepucolástól? Az komoly.. 😆!

Mit gondoltál, a csirkemellsonka csak úgy terem a szántón meg a teszkó polcon?

Ne haragudj, de ez szerintem kamu. Ilyen szülő nincs. Legalábbis remélem. A gyerekek érdekében.

Tudod mit? Egyél pirított sáskát. Azt nem kell megpucolni.

De gondolom, azért a vasárnapi húsleves jólesik neked is.

100% kamu.

tegnapelőtt 22:06
 26/28 anonim ***** válasza:
82%
El hát. Nem lesz semmi baja.
tegnapelőtt 23:04
 27/28 A kérdező kommentje:

25/26 Hidd el ez valoban igaz, a gyerek miatt megfozom a csirkehust is, de gumikesztyuben oklendezve fogom meg. Nem is eszek belole. Sem csirkemell sonkat es meg bundaskenyeret sem eszek.

Nem minden ember egyforma, probalok tullepni ezen a trauman de nem sikerul.

tegnapelőtt 23:50
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Én a szúrást is végignéztem gyerekként, nem lettem lelki sérült. De az oviba szerintem csak a feldolgozási folyamatok lesznek miért ne láthatná?
tegnap 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!