Engednétek ovis(középsős) gyereket disznóvágáso? Ovi rendezi, hurkát kolbászt töltenének. Még nem látott ilyet, nyers húst sem igazán látott eddig.
Figyelt kérdés
tegnap 14:44
13/27 anonim válasza:
Én mondjuk gyűlöltem gyerekkoromban, most sem szívesen mennék. Megbeszélném a gyerekkel, hogy mi fog történni.
15/27 anonim válasza:
Attól nem lesz baja ha kolbászt töltenek. De engem egyszer vittek 8 évesen, mindent láttam, soha többé nem akarok menni disznóvágásra. A vegán ferjednek mi a véleménye?
16/27 anonim válasza:
Nálunk a faluban (Bp agglomeráció) volt a két ünnep között közösségi disznóvágás. Én dolgoztam, de a férjem levitte a középsős lányunkat. Majd mikor hazajöttem megkérdeztem, hogy milyen volt, azt mondta hogy a legérdekesebb a disznó szeme és a nyelve volt 😁 nem okozott neki traumát, de a sült vért azért nem kóstolta meg. 😅
17/27 anonim válasza:
Én is engedném. Gyermekkoromban sokszor voltam disznóvágáson, semmi trauma nem ért. Nem is értem, mi baja lenne tőle. Legalább megismeri a húst, ha már tőletek nem igazán fogja.
18/27 anonim válasza:
Ez amúgy annyira durva,hogy 1oo éve örült a nép, ha volt disznó, baromfi. Volt mit enni. A fiúknak, férfiaknak azért férfias feladat volt leölni azt az állatot, tisztítani, szakszerűen darabolni. A jó szakembert megbecsülték mindenhol.
Ma meg attól fél az anyuka, hogy a gyereket trauma éri a disznóvágáson.
Sokat változott a világ. És nem előnyére. Ki tudja,milyen jövő vár ránk. Nem baj az, ha az életre neveled a gyerekedet!
Ha üvegbúra alatt él, nem lesz életrevaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!