Mi a véleményetek az ilyen apukáról?
Szerintem legközelebb vigyél magaddal egy korbácsot, hogy el tudd verni, ha nem tartja be az egyértelmű utasításodat az a kretén.
Komolyra forfítva: tök xar, hogy a gyerek azt látja, hogy mennyire utálod az apját/utáljátok egymást. Mielőbb válj el, a fentiek miatt felügyelt láthatást engedj neki, illetve ezt kérd a bíróságon. Addig meg küldd apucit a boltba, te meg maradj 7/24-ben 5cm-es távolságon belül a gyereked közelében 14 éves koráig.
Apukáról már írtak véleményt. Anyukákról annyit, hogy a nők zömének tökéletes érzéke van párul választani töketlen, és/vagy agresszív férfit, tökéletes érzékkel kikerülni a rendes, kedves, figyelmes, gyerekekhez értő férfiakat. :) Nem apanszként írom, hanem azért, hogy az anyukáról is essék pár szó.
Máskülönben megértelek, kérdező. Én épp a fordítottja vagyok a párodnak, túlaggódásra vagyok hajlamos. Bár evvel együtt önállóságra nevelem a gyerekeket (nem sajátot, mert nincs).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!