Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen apukáról?

Figyelt kérdés
Boltba mentünk, kiadtam az egyértelmű utasítást: ő a gyerekre vigyáz, én összeszedem, ami kell. Erre egyszer csak megjelenik, hogy hol a gyerek, azt hitte nálam van. Kiderült, hogy ő mégis leállt valamit válogatni, amire senki se kérte, és úgy hallotta, hogy a gyerek azt mondja, hogy mama, erre részéről el volt intézve, hogy biztos felém ment el, és onnantól akkor én vigyázok rá. Mikor jött kérdezni, hogy hol van, akkor mielőtt totál pánikba estem volna, hallgatóztam, és hallottam is a hangját két sorral arrébról, ezért oda mutattam a páromnak, hogy ott van, én meg beálltam arra, amerre hallottam, hogy jön. Erre azt mondta, hogy ebből is látszik, hogy felém indult, mert én rögtön meg tudtam mondani, hogy hol van. Az ilyen ember szerintetek komplett? Mégis mi várható következőre?
2023. márc. 22. 10:05
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem legközelebb vigyél magaddal egy korbácsot, hogy el tudd verni, ha nem tartja be az egyértelmű utasításodat az a kretén.

Komolyra forfítva: tök xar, hogy a gyerek azt látja, hogy mennyire utálod az apját/utáljátok egymást. Mielőbb válj el, a fentiek miatt felügyelt láthatást engedj neki, illetve ezt kérd a bíróságon. Addig meg küldd apucit a boltba, te meg maradj 7/24-ben 5cm-es távolságon belül a gyereked közelében 14 éves koráig.

2023. márc. 23. 11:10
 42/42 anonim ***** válasza:
23%

Apukáról már írtak véleményt. Anyukákról annyit, hogy a nők zömének tökéletes érzéke van párul választani töketlen, és/vagy agresszív férfit, tökéletes érzékkel kikerülni a rendes, kedves, figyelmes, gyerekekhez értő férfiakat. :) Nem apanszként írom, hanem azért, hogy az anyukáról is essék pár szó.

Máskülönben megértelek, kérdező. Én épp a fordítottja vagyok a párodnak, túlaggódásra vagyok hajlamos. Bár evvel együtt önállóságra nevelem a gyerekeket (nem sajátot, mert nincs).

2023. márc. 26. 01:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!