Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen apukáról?

Figyelt kérdés
Boltba mentünk, kiadtam az egyértelmű utasítást: ő a gyerekre vigyáz, én összeszedem, ami kell. Erre egyszer csak megjelenik, hogy hol a gyerek, azt hitte nálam van. Kiderült, hogy ő mégis leállt valamit válogatni, amire senki se kérte, és úgy hallotta, hogy a gyerek azt mondja, hogy mama, erre részéről el volt intézve, hogy biztos felém ment el, és onnantól akkor én vigyázok rá. Mikor jött kérdezni, hogy hol van, akkor mielőtt totál pánikba estem volna, hallgatóztam, és hallottam is a hangját két sorral arrébról, ezért oda mutattam a páromnak, hogy ott van, én meg beálltam arra, amerre hallottam, hogy jön. Erre azt mondta, hogy ebből is látszik, hogy felém indult, mert én rögtön meg tudtam mondani, hogy hol van. Az ilyen ember szerintetek komplett? Mégis mi várható következőre?
2023. márc. 22. 10:05
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
73%
Válj el 🤷🏼‍♀️
2023. márc. 22. 10:13
 2/42 A kérdező kommentje:
Még szükségem van rá.
2023. márc. 22. 10:17
 3/42 anonim ***** válasza:
7%
És ha eltűnt volna pár percre mi történt volna? Senkinek nem kell egy idegen gyerek egy bevásárló központban..
2023. márc. 22. 10:29
 4/42 A kérdező kommentje:

3

Na veled kéne élnie, ugyanannyi eszetek van.

2023. márc. 22. 10:32
 5/42 anonim ***** válasza:
73%

Számtalanszor előfordul, hogy valaki mond valamit, amit a másik a bolt zajában félig hall meg és negyedrészét érti meg.

Félreértettétek egymást. Ne őt hibáztasd, hanem azt gondold végig, te mit tehetnél az egyértelmű kommunikációért.

Egyébként sem értem, mi a bánatnak mentek együtt boltba, ha ott a gyerektől nem tudsz válogatni. Maradt volna a férjed otthon a gyerekkel, de még az is jobb lett volna, ha sétálnak egyet a közelben (ha nem a puszta közepén levő hipermarketbe mentetek) és rájuk csörögsz, ha végeztél.

Számtalanszor voltam gyerekkel egymagam boltban és tudtam úgy vásárolni, hogy közben rá is figyeltem. Nem írtad, hány éves, de ha már legalább óvodás, akkor be is lehet vonni a vásárlásba és mondani neki, hogy most mit veszünk, esetleg együtt tolni a bev.kocsit.

2023. márc. 22. 10:33
 6/42 anonim ***** válasza:
77%
Átlagos. A legtöbbre egy aranyhalat se lehet bízni.
2023. márc. 22. 10:33
 7/42 anonim ***** válasza:
73%
Ha ilyen véleménnyel vagy a gyereked apjáról, és idegenekkel beszéled ki, akkor minek vagy vele?
2023. márc. 22. 10:36
 8/42 anonim ***** válasza:
80%

Minek mentetek mind?

Mi az, hogy kiadtad az utasítást? Neked a férjed a kutyád, vagy mi?

(Amúgy sztem is nyilván ellenőriznie kellett volna, hogy a gyerek oda is ér-e hozzád, amikor megszólít és elindul.)

2023. márc. 22. 10:36
 9/42 anonim ***** válasza:
91%

Kiadtad az utasítást, meg MÉG szükséged van rá? Ez is jó házasság lehet... Egyébként abban igazad van hogy nem figyelt rá eléggé. Nálunk is az a felállás ha mind megyünk a boltba hogy én vásárolok, ők meg bóklásznak. De legtöbbször nálam köt ki a gyerek, mert az én férjem is leragad itt-ott. Mondjuk a gyerekem visítva rohan hogy anyaaa szóval a bolt másik végéből is hallom és elindulok én is felé.

Szerintem ezt meg lehet beszélni hogy legközelebb erre jobban figyeljen oda mert akár a boltból is kimehet a gyerek, az útra,parkolóba, akármi ami még tényleg veszélyes.

2023. márc. 22. 10:41
 10/42 anonim ***** válasza:
52%
Szegény ember, meglát valamit a boltban válogatni, mert érdekli erre lecseszed hogy senki se kérte erre. Mekkora hárpia lehetsz, te jó isten. Meglett a gyerek? Meg. Lett valami baja?Nem. Akkor miért kell ezen agyalni még napokon át? Téged nem ez zavar a férjedben, valami más szúrja a szemed, csak már mindenre ugrassz, hogy car alak legyen.
2023. márc. 22. 10:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!