Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen apukáról?

Figyelt kérdés
Boltba mentünk, kiadtam az egyértelmű utasítást: ő a gyerekre vigyáz, én összeszedem, ami kell. Erre egyszer csak megjelenik, hogy hol a gyerek, azt hitte nálam van. Kiderült, hogy ő mégis leállt valamit válogatni, amire senki se kérte, és úgy hallotta, hogy a gyerek azt mondja, hogy mama, erre részéről el volt intézve, hogy biztos felém ment el, és onnantól akkor én vigyázok rá. Mikor jött kérdezni, hogy hol van, akkor mielőtt totál pánikba estem volna, hallgatóztam, és hallottam is a hangját két sorral arrébról, ezért oda mutattam a páromnak, hogy ott van, én meg beálltam arra, amerre hallottam, hogy jön. Erre azt mondta, hogy ebből is látszik, hogy felém indult, mert én rögtön meg tudtam mondani, hogy hol van. Az ilyen ember szerintetek komplett? Mégis mi várható következőre?
2023. márc. 22. 10:05
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
87%
Ha mi,- idegenek azt mondjuk válj el, elválsz? Gondolom nem. Csak panaszkodsz
2023. márc. 22. 11:01
 22/42 anonim ***** válasza:
73%

18-ra:

Jézusom!

Válj el, kíméld meg magadtól ezt a férfit!

Semmilyen késes vagy vegyszeres szekrényt nem zártunk gyerekzárral. Két gyerekünk szépen felnőtt így is.

A gyerekszobában, ugráló gyerek mellett szerintem sincs helye üvegpohárnak meg borozgatásnak, ebben egyetértünk, de ha azt mondja, nem lesz baj, mert vigyáz, talán nem annak kéne a reagálásodnak lennie, hogy hárpia módjára üvöltöd le a fejét.

És igen, ahogyan más is megjegyezte már, ahogyan beszélsz a férjedről, annak alapján is jobb lenne nektek külön. Semmi tisztelet, szeretet nincs benned a férjed iránt. Enélkül pedig a házasság/együttélés csak kínszenvedés.

2023. márc. 22. 11:02
 23/42 anonim ***** válasza:
43%

Az a nagy helyzet, hogy irányító típusú karakán nő(szépen mondtam) kifogott egy pancsert(ezt is igyekeztem), és most, hogy gyerek is van, kezdi felfogni, hogy a férje szr ember, akit legszívesebben elkerülne. A házasságok nagyrésze ilyen, egyszerűen nincs lehetőségük felelősség alatt látni a másikat. Mindenki vegyen kutyát mielőtt gyereket csinál! De még jobb, ha két kutyát vesztek, akkor látszik a legjobban. A menhelyi kutyákat kellene ideiglenesen így kiadni kísérletező pároknak, egy csomó ideiglenes befogadó lenne, csak egy jó kampány kell hozzá, meg az albizós tulajokat kötelezni, hogy állattal is adják ki a lakásaikat. Ez hatalmas előny lenne az albérletpiacon meg az állatvédelmi kérdéseknél, meg a családtervezéseknél..

Ja igen, megoldás: Válj el! Az ilyen embert amúgy sem érdekli nagyon a gyereke, a saját idejében fogja az anyjához is vinni, meg az összes rokonához is.

2023. márc. 22. 11:07
 24/42 anonim ***** válasza:
93%

Én elég paramaminak tartom magam, de azért a gyerekzár...

Az én férjem is elég "laza" ilyen téren, nem figyel annyira a fiunkra, mint én. Volt már ebből nekünk is vita, ezerszer kértem már hogy figyeljen jobban. De soha nem mondanék olyat a férjemre, hogy kretén... Mert szeretem és tisztelem!

Nálatok itt elsősorban a házassággal meg egymással van gond ahogy én látom. A többi másodlagos. És ettől a sztorytól függetlenül is szerintem válás lesz a vége. De valószínűleg jobb is. (és ezt nem bántásból mondom, mert Te sem vagy boldog mellette ahogy látom.)

2023. márc. 22. 11:09
 25/42 anonim ***** válasza:
90%

Szerinted egy ilyen ember amugy elvinne a gyereket lathatasra kerdezo? Ne gondold egy percig se, szarik o bele. Ne emiatt ne valj el....

Es nem, azert nem ilyen a legtobb apuka. Legalabbis szeretnem ezt hinni. Az en ferjem is szetszort neha, sot, van, hogy az agyamra megy, ha nem emlekszik valamire, de ha a gyerekkel van, 1000%-ban ra figyel, nem masra.

Szoval en alairom, hogy nincs tokeletes ember, en se vagyok az, mindenkinek vannak hibai, de azert vannak dolgok, amiket nem lehet megengedni magunknak.

Mint pl ezt, hogy nem figyelunk a gyerekre, pedig kene.

2023. márc. 22. 11:09
 26/42 A kérdező kommentje:

20

Azelőtt sokat együtt voltunk, és nem mutatta a jeleit, hogy ilyen felelőtlen lesz majd, sőt pont az ellenkezőjére számítottam volna. Mindig ilyen agyonóvatoskodó, tisztaságmániás, mindent bebiztosító embernek tűnt. Én úgy látom, hogy ezt a mindent 120%-ig megcsinálunk stílust már nem tudja hozni gyerek mellett. Neki a munkája is olyan, hogy valami vagy kész van tökéletesen, vagy nincs, és akkor haladékot kér. A gyereknél meg úgy van, hogy egy csomó mindennek kész kell lennie valamilyen elfogadható szinten és nincs mese. Viszont nem elvárás a tökéletesség, de azt nekem kell eldönteni, hogy hol miből lehet éppen engedni. Neki nem megy ez a gondolkodásmód, és nem bír megbírkózni a sok feladattal, van amivel foglalkozik, van ami meg teljesen kiesik. De ő ahelyett hogy hallgatna rám, folyton okoskodik, és felülbírál engem, rosszabb esetben úgy, hogy még csak nem is közli velem, hogy nem azt fogja követni, amit én kértem, hiszen ő mindenhez is ért, meg eleve amit én csinálok, és el tudok végezni, az csakis valami gagyi feladat lehet, így a gyereknevelés is, úgyhogy ő majd jobban tudja azt is. De persze nem tudja jobban és akkor jönnek a hazudozások, meg nonszensz magyarázatok, hogy ha úgy látta, hogy felém indult el a gyerek, akkor onnantól részéről át van adva a felelősség, az lényegtelen, hogy én az egészről semmit se tudok, mert tök máshol válogatok éppen.

2023. márc. 22. 11:12
 27/42 anonim ***** válasza:
95%
Figyelemzavaros, add-s a férjem, de közel sem ennyire durva. Lehet, hogy egy borospoharat benézne, de a boltban megy utána ahogy kell. Ez a kapcsolat kettőtök között meddig működött?
2023. márc. 22. 11:13
 28/42 A kérdező kommentje:

27

Szerintem ő tuti aspergeres lehet, de sose fog kiderülni, mert ő nem foglalkozik ilyen címkékkel, én se várom el, nem lennénk tőle előbbre.

"Ez a kapcsolat kettőtök között meddig működött?"

Ezt nem teljesen értem.

2023. márc. 22. 11:17
 29/42 anonim ***** válasza:
73%

Annak, aki nem kreténezné le a férjét:

Azért, mert a tiéd normális, a kérdezőé szinte mindenkinek ellenszenves, ő sem mondja szerintem rá bárkire:)

Amint nagyon támadva van a férje amúgy védi, szóval valahol mélyen fontos neki, dehát fene se akarna ilyen emberrel lenni, bár a kérdező sem egy könnyű eset. Amúgy szerintem annak kell gyerekzár a vegyszeres szekrényre, aki elveszti a gyereket és nem figyel rá-tehát nekik, a kérdező ezt szépen fel is mérte.

2023. márc. 22. 11:20
 30/42 A kérdező kommentje:

29

Nagyon "rossz" gyerekem van, az a minimum, hogy mindenre ment a szekrényzár. Nem rögtön, mert akkora paragépek vagyunk, de végül szépen sorban mindenre került. Azt mondjuk nem értem, hogy másoknál miért nem alap a késes meg a vegyszeres fiókok lezárása, de mindegy.

2023. márc. 22. 11:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!