Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen apukáról?

Figyelt kérdés
Boltba mentünk, kiadtam az egyértelmű utasítást: ő a gyerekre vigyáz, én összeszedem, ami kell. Erre egyszer csak megjelenik, hogy hol a gyerek, azt hitte nálam van. Kiderült, hogy ő mégis leállt valamit válogatni, amire senki se kérte, és úgy hallotta, hogy a gyerek azt mondja, hogy mama, erre részéről el volt intézve, hogy biztos felém ment el, és onnantól akkor én vigyázok rá. Mikor jött kérdezni, hogy hol van, akkor mielőtt totál pánikba estem volna, hallgatóztam, és hallottam is a hangját két sorral arrébról, ezért oda mutattam a páromnak, hogy ott van, én meg beálltam arra, amerre hallottam, hogy jön. Erre azt mondta, hogy ebből is látszik, hogy felém indult, mert én rögtön meg tudtam mondani, hogy hol van. Az ilyen ember szerintetek komplett? Mégis mi várható következőre?
2023. márc. 22. 10:05
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Ha otthon hagyom, akkor meg ennyi erővel hagyja kimászni az ablakon, séta közben hagyja kifutni az útra. Rendszeresen azt csinálja, hogy csak hergeli a gyereket, nem engedi arra menni, azt csinálni, amit akar, csak lefogja a karját, ahelyett, hogy egyértelművé tenné, hogy ezt meg azt fogjuk csinálni, és nincs vita (ahogy én teszem), csak rángatózik a gyerek, aztán mivel ahhoz meg nem fogja rendesen, az egész szerencsétlenkedés vége az lesz, hogy elesik. Ezt már rengetegszer eljátszotta vele.
2023. márc. 22. 10:42
 12/42 A kérdező kommentje:
Ha elválok tőle, akkor meg viheti láthatáskor, még rosszabb...
2023. márc. 22. 10:44
 13/42 anonim ***** válasza:
85%
Milyen választ szeretnél? Vesszen a jóember, égessük el a virtuális máglyán?
2023. márc. 22. 10:46
 14/42 anonim ***** válasza:
90%

11-re:

Tehát a férjedet nem lehet otthon kettesben hagyni a gyerekkel, mert félő, hogy a gyereknek baja esik????

Hát ilyet még a gyakorin is most olvasok először! Pedig itt azért már olvastam extrém családi történeteket!

2023. márc. 22. 10:47
 15/42 anonim ***** válasza:
44%

Tehát a férjedet nem lehet otthon kettesben hagyni a gyerekkel, mert félő, hogy a gyereknek baja esik????

A kérdező vsz egy ősanya, aki szerint cukorból van a gyerek.

2023. márc. 22. 10:49
 16/42 anonim ***** válasza:
79%
Magyarul a férjed alkalmatlan a gyerekneveléshez, veszélyezteti. Akkor elválnék, de úgy hogy ne is vihesse el a gyereket. Nem tudom, ennek mi a pontos menete, de ha tényleg ennyire nem vigyáz rá és gyakorlatilag veszélyezteti, akkor biztos van rá mód.
2023. márc. 22. 10:52
 17/42 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk úgy van. Hogy én nem tudok vezetni. És ha sok dolog kell a boltból elvisznek kocsival. Én kiszállok, bevasarolok. Ők mennek kocsival a jatszóra. Már ha az biztonságosabb neked, mint az otthonotok? Akkor lehet egy megoldás. Utána telefonálok és értem jönnek. Megyünk haza.
2023. márc. 22. 10:53
 18/42 A kérdező kommentje:

14

Hát kb. igen, erről van szó. Ha el kell mennem, általában reggelre időzítem, akkor ők még alszanak, és akkor talán nem lesz baj, mire visszaérek. Mondjuk otthon nem sok mindent tud csinálni magával, attól aggódok, hogy nyitva hagyja az a kretén az ablakot, ő meg leül gépezni, a gyerek meg kimászik, meg oda szokott menni a kezében a gyerekkel a nyitott ablakhoz. Nála az is necces. Esetleg még az lehet, hogy nem zár vissza gyerekzárral egy késes fiókot vagy a vegyszeres részt a mosogató alatt. A legutóbbi "alakítása" az volt, hogy leült borozgatni a gumimaci módjára ugráló gyerek mellé a papírvékony vörösboros poharával. Mondtam neki, hogy legrosszabb esetben beleugrik a gyerek a pohárba és szétvágja, enyhébb esetben meg ugrik a gyerek és neki döntenie kell, hogy eldobja-e a kezéből a poharat ,vagy sem, hát nyílván el fogja dobni, és a gyereket kapja el, én meg takaríthatok utána. Erre visszaszól, hogy de nem lesz baj, mert ő majd vigyáz. Erre már mit tehetnék, mint hogy hárpia módjára üvöltöm le a fejét, hogy na azonnal takarodjon ki a gyerekszobából a poharával?

2023. márc. 22. 10:53
 19/42 A kérdező kommentje:

13

Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy ez a felelőtlenség valami általános tulajdonság, vagy csak én fogtam ezt ki. Megoldás nem tudom, mi lenne a legjobb. A virtuális máglyával nem sokra megyek, élőben talán egy válás is megtenné, de nem vagyok benne biztos, hogy ettől már biztonságban lenne a gyerek a baromságaitól.

2023. márc. 22. 10:56
 20/42 anonim ***** válasza:
78%
Mégis szültél neki...
2023. márc. 22. 10:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!