Másfél éves gyereket vinnél temetésre?
Figyelt kérdés
Após.2023. febr. 23. 16:41
21/25 anonim válasza:
Én nem vittem papám temetésére, majdnem másfél éves volt. Férjem maradt otthon vele, senki nem tette szóvá. Nagyon durva jeleneteket tud rendezni, és ezt a család alap esetben teljesen jól reagálja le, de szerintem a temetésen ez nem lett volna alkalmas. Sok mindent bevállalok vele, de temetést nem.
22/25 kajitani válasza:
Nem vinném, de nem azért mert tabusítom a halált, hanem mert nem tud egy helyben annyit megülni, menni akarna, pakolni, a legrosszabbkor kezdene dumálni/nyűglődni/sírni...
23/25 anonim válasza:
1 éves és 2,5 voltak a gyerekeim, muszáj voltam vinni, ha menni akartam, a család mondta, hogy segítenek, ha kell. Nagyon jól viselték szerencsére. Nem jellemző rájuk a nyugalom, de ott tényleg le a kalappal, normálisak voltak. A nagyobb apu ölében ült végig, a kisebb babakocsiban. (Urnás temetés volt)
Mellette tesómék is hozták a fél éves és a 3 éves gyerekeit, velük se volt még annyi gond sem.
Plusz ami engem segített a döntésben: mi voltunk a legközelebbi családtagok a temetésen, nem egy távolabbi rokonság temetését zavartuk volna meg amúgy sem.
24/25 anonim válasza:
Nem.
Amíg kicsi volt, sajnos 2x is vittük. 2 és 6 hónaposan.
Most 1.5éves, kizárt. A nagyobb 4 éves, még őt sem
25/25 anonim válasza:
Egy ilyen idős gyereknek, még semmi keresnivalója nincs ott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!