Ha van valaki pl anyukad aki tud ra vigyázni es ha kell elvinni akkor elvinnem. Mas esetben nem.
2023. febr. 23. 17:31
12/25 babyboom567 válasza:
Dehogy, még a 6 évesemet is csak nagyon extrém esetbe.Nem gyereknek való a temetés szerintem.Lehet csinálni családi búcsúztatást(ha a nagyobb gyerek igényli) otthon/kertbe/parkban,és utána közösen kimenni a sírhoz,de egy temetési ceremóniára nem való gyerek.Másfél éves meg egyáltalán.
2023. febr. 23. 17:33
13/25 anonim válasza:
Ennyi idős volt a lányom (a fiam pedig 3,5), amikor nagymamám meghalt. Fel se merült, hogy vigyem őket. Szerettem volna a mamától nyugalomban búcsút venni, és nem a gyerekeimet fegyelmezni közben.
Egy csecsemővel még meg lehet próbálni, ő szerencsés esetben elalszik vagy elnézelődik a babakocsiban, de a másfél a lehető legrosszabb kor az ilyenre.
2023. febr. 23. 17:36
14/25 anonim válasza:
Amikor papam meghalt akkor en 9 voltam es nem engedtek a szuleim. Azota nem halt meg egy rokon vagy ismeros sem, ezert en meg soha nem voltam. De en max. 10 eves kortol engednem.
2023. febr. 23. 17:42
15/25 anonim válasza:
Egy 9 évest már nyugodtan el lehet vinni. Semmi baja nem lesz tőle, ha nem tabusítjuk előtte a halált. A kérdésben szereplő 1,5 évest sem azért érdemes otthon hagyni, hogy ne legyen lelki sérült, hanem mert egy ilyen pici gyerek még nem tudja nyugton végigállni a szertartást, és nagyon zavaró mindenkinek.
2023. febr. 23. 17:48
16/25 anonim válasza:
Én se vinném, nem is javaslom semmiképp, de azért nem is zárnám ki 100%-ra. Ha másképp tényleg nem tudom megoldani, akkor elvinném inkább, minthogy én se menjek.
Nagybátyám temetésén ott voltak az unokái - nagyok is és 5 kisgyerek -, nem volt vészes, nem volt végig síri csönd, de tudomásul vettük. Mi rokonok abban maradtunk, hogy az elhunytat biztos nem zavarták az unokái.
2023. febr. 23. 18:06
17/25 anonim válasza:
Kizárt. Még óvodás korú gyereket sem.
2023. febr. 23. 18:07
18/25 anonim válasza:
Egy másfél éves semmit nem fog fel belőle, nem érdemes nagyobb gyerekkel osszehasonlitani.
2023. febr. 23. 18:17
19/25 anonim válasza:
Gyerektől függ.
A nagyobbik gyerekem nem vittem, nem tudott volna csendben maradni, és türelmesen várni. A kisebb gyerekem viszont szépen elvan, őt vinném, ha kellene.
Csak azért, mert gyerek, eszemben se lenne otthon hagyni őket. Ez egy természetes dolog, szerintem így is kell kezelni, evvel segít a szülő a gyereknek legnagyobbat, hogy ő maga is helyesen kezelje.
2023. febr. 23. 18:18
20/25 anonim válasza:
Biztos nem.Apu temetésre nem vittem,párom maradt otthon vele.Igen nem volt velem a párom, viszont ott volt a támogató család és igazából sajnos nem segített volna az sem ..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!