Az tényleg úgy van, hogy a gyerek átok, és semmi pozitív dolog nincs a gyereknevelésben?
Nincsen gyerekem, tehát még semmit sem tapasztaltam belőle, de egy ilyen kommentet olvastam Fb-on, ahol a gyermekvállalásról volt szó.
Akármilyen nehéz is és nagy felelősséggel jár, azért biztos hogy van pozitív oldala az egésznek. :)
Már kihalt volna az emberiség, ha átok lenne. :) Hogy nehéz-e? Igen, néha nagyon! De lelki értelemben véve nem tudok elképzelni semmi olyat az életemben, ami náluk boldogabbá, teljesebbé tenne.
Jó munkahelyem van. A karrieremre nem panaszkodhatok, a férjemére sem. Tudom milyen utazni, hobbizni, bármikor bárhova elmenni függetlenül attól, hogy máshoz kellene alkalmazkodnunk. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem hiányzik olykor ez a függetlenség, de a gyerekeim a legnagyobb értékeim mindenféle értelemben. Áldozatokkal jár, de sosem adnám semmiért az életünket!
Ha csak átok lenne, akkor csak az ikreseknek lenne egynél több.
Erre nem gondoltál? :)
Igen, olykor baromi nagy átok, kínlódás, fáradtság. Máskor meg nagyon jó.
14
Ez nem igaz, én azért szülök például másodikat, mert azt remélem, hogy így könnyebb lesz velük, lefoglalják egymást, és nyugtom lesz végre, ha nem is 1-2 éven belül, de utána. Egyébként marhára semmi kedvem sincs az egészhez. Engem is lehet lepontozni a momzilláknak :)
16.
Nem pontozzák le, de gondolom a férjed nem az eszedért szeret.
16, ezért a legnagyobb hülyeség szülnöd másodikat. Ezerszer könnyebb egy gyerekkel, mint kettővel.
Miért? Mert 10 perc "jól elszórakoztatják egymást" időre esik legalább ugyaennyi, amikor a hajadat téped, mert ölik egymást
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!