Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az tényleg úgy van, hogy a...

Az tényleg úgy van, hogy a gyerek átok, és semmi pozitív dolog nincs a gyereknevelésben?

Figyelt kérdés

Nincsen gyerekem, tehát még semmit sem tapasztaltam belőle, de egy ilyen kommentet olvastam Fb-on, ahol a gyermekvállalásról volt szó.

Akármilyen nehéz is és nagy felelősséggel jár, azért biztos hogy van pozitív oldala az egésznek. :)

2023. jan. 29. 18:49
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
64%
Ez hülyeség.persze maiis kiakasztott a fiam de mikor.mefpuszil rádmosolyog ahhoz fogható nincs
2023. jan. 29. 18:50
 2/25 anonim ***** válasza:
88%

Aki nem akar, az átoknak látja. De azért a legtöbb embernek öröme telik benne.

N

2023. jan. 29. 18:56
 3/25 anonim ***** válasza:
20%

Hoppá, valakinek fáj az igazság :))

Remélem a fiadat is ilyenre neveled, hisz gondolom ő is ezt látja példának...

De a kérdésre a válasz, én nem kifejezetten vagyom gyerekre, ennek ellenére mindenképp velük szeretnek foglalkozni és gyerek pszichológus lenni. Valahogy engem nem vonzanak, egyelőre, elhetetlen az ország és számomra ez túlontúl nagy felelősség lenne. Illetve a kényelmes életem sem szeretném feladni, tökéletesen elek a párommal kettesben. Várom a szidasokat a momzillaktol ;)

2023. jan. 29. 19:04
 4/25 A kérdező kommentje:
3-as hát, köszönöm hogy a kérdésemre válaszoltál :)
2023. jan. 29. 19:04
 5/25 anonim ***** válasza:
75%

Et baromság. Ilyet csak gyerektelen mondhat.

Akinek gyereke van,és ilyet mond,az pszichiátriai eset. Szerintem.

2023. jan. 29. 19:24
 6/25 anonim ***** válasza:
93%
Az én lányom már 17 éves, rengeteg pozítív dolgot adott az életemhez. Most is nagyon jó a kapcsolatunk, eggyel több ember, aki őszintén szeret és akit szerethetek. Még egy házastárssal is vannak "gondok", egy kapcsolatban is vannak kompromisszumok, de mégis jó esetben többet ad, mint amennyi "lemondással" jár.
2023. jan. 29. 19:25
 7/25 anonim ***** válasza:
34%

Attól függ.

Én gyerekmentes vagyok, számomra átok lenne. Pontosabban egymás számára lennénk azok.

A gyerekesek többségén sem azt látom, hogy annyira boldoggá tenné őket, inkább láthatóan tele a tökük az egésszel. Ugyanakkor vannak olyan emberek is, akiknek tényleg öröm a gyerek, én is ismerek ilyet, bár fél kezemen meg tudom számolni, hogy hányat.

2023. jan. 29. 19:29
 8/25 anonim ***** válasza:
55%

Tudom ,hogy kérdésre nem illik kérdéssel válaszolni...

Szerinted átok a gyermek ha mi a harmadik kis csodánkat várjuk szeptemberre ? ☺️

Persze ,hogy nem.

2023. jan. 29. 19:34
 9/25 anonim ***** válasza:
69%
Aki a kérdést kiírta, azt biztosan olvassa itt a gyakorin az ifjú anyák sopánkodását, mert az valóban azt a hatást kelti, hogy a gyerek átok. De ha az lenne, akkor nem szülnének annyian, nem lombikoznának, ha magától nem sikerül. Minden ismerősömnek, barátnőmnek van gyereke, nem átokként élik meg. (Nekem az lenne, azért nincs.)
2023. jan. 29. 19:44
 10/25 anonim ***** válasza:
87%
Ez egyéni és helyzetfüggő, van akinek igen.
2023. jan. 29. 20:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!