Az tényleg úgy van, hogy a gyerek átok, és semmi pozitív dolog nincs a gyereknevelésben?
Nincsen gyerekem, tehát még semmit sem tapasztaltam belőle, de egy ilyen kommentet olvastam Fb-on, ahol a gyermekvállalásról volt szó.
Akármilyen nehéz is és nagy felelősséggel jár, azért biztos hogy van pozitív oldala az egésznek. :)
Aki nem akar, az átoknak látja. De azért a legtöbb embernek öröme telik benne.
N
Hoppá, valakinek fáj az igazság :))
Remélem a fiadat is ilyenre neveled, hisz gondolom ő is ezt látja példának...
De a kérdésre a válasz, én nem kifejezetten vagyom gyerekre, ennek ellenére mindenképp velük szeretnek foglalkozni és gyerek pszichológus lenni. Valahogy engem nem vonzanak, egyelőre, elhetetlen az ország és számomra ez túlontúl nagy felelősség lenne. Illetve a kényelmes életem sem szeretném feladni, tökéletesen elek a párommal kettesben. Várom a szidasokat a momzillaktol ;)
Et baromság. Ilyet csak gyerektelen mondhat.
Akinek gyereke van,és ilyet mond,az pszichiátriai eset. Szerintem.
Attól függ.
Én gyerekmentes vagyok, számomra átok lenne. Pontosabban egymás számára lennénk azok.
A gyerekesek többségén sem azt látom, hogy annyira boldoggá tenné őket, inkább láthatóan tele a tökük az egésszel. Ugyanakkor vannak olyan emberek is, akiknek tényleg öröm a gyerek, én is ismerek ilyet, bár fél kezemen meg tudom számolni, hogy hányat.
Tudom ,hogy kérdésre nem illik kérdéssel válaszolni...
Szerinted átok a gyermek ha mi a harmadik kis csodánkat várjuk szeptemberre ? ☺️
Persze ,hogy nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!