Megengeditek a gyereketeknek, hogy utcán pisiljen?
30, na ezt gondold át még egyszer! 🤣
Tehát azt állítod, hogy ha meglocsolod a füvet, akkor csak alatta a föld lesz nedves?
"Szerintem itt senki nem pisilteti direkt a cukrászda mellé vagy a piacra a gyerekét."
Akkor csak véletlenül mondta a 7 éves gyerekének, hogy menjen oda pisilni a fal tövében. Miközben volt a cukiban wc.
Én nem is értem az egészet. Kislány koromban mindig az volt velem a gond, hogy sosem szóltam akkor, amikor kellett, hanem tartogattam, amíg tudtam és már akkor szóltam, ha alig bírtam.
Sosem fordult elő, hogy azonnal megpisiltettek az utcán.
Bevittek valami közeli helyre, bolt, cukrászda, stb és az ott dolgozó megengedte, hogy használjam a wc-t.
Még olyanra is emlékszem, hogy pont akkor jött rám a pisilhetnék, amikor Székesfehérváron megállt a vonat és tiszta ideg voltam, mert álló vonaton nem szabad pisilni és várni kellett, amíg elindultunk.
Nem tudom a gyerekek hogyan sérülnének lelkileg a bepisiléstől vagy a tartogatástól. Nem volt kellemes tartani, de muszáj volt. Volt néhány bepisilésem is, de erre annyit reagáltak, hogy legközelebb időben szóljak és én is lexartam, nadrágot cseréltem és ment tovább az élet.
Felnőttként sem az a reakcióm, hogy ha nagyon kell, akkor megyek is a bokorba, gyerekként sem volt az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!