Megengeditek a gyereketek párjának, hogy ugyanannyit legyen nálatok, mint ti voltatok anno egymásnál a párotokkal 18-22 évesen?
Igen, egy másik kérdés ihletett.
Ugyanolyan toleránsak vagytok, mint a szüleitek? Akik laktatok is valameddig az egyik szülőnél, ti ugyanezt megengeditek a gyereketeknek és a párjának?
Ha nem, annak mi az oka?
Hohoo bár még kicsik a gyerekeim, de szülői szemmel remek lenne 😃
(ha nálunk voltunk én tv-ztem, ő gépezett, ha náluk voltunk ő fent gépezett, én lent tvztem az anyukájával... Csodás 7 év volt 😃
(18-25)
Nos, nálam nem sokat volt senki, elég későn kezdtem fiúzni. A lányom barátja jöhetne, de mivel van saját albérlete, inkább ott vannak.
Gyérekkel éltem egy ideig anyámnál, nagyon xar volt, kb mindenbe beleszólt - csupa jó szándékkal. Ennek fenyeben én nem engdeném, hogy a lamyom gyerekkel vagy partnerrel ide költözzön, így gondolom valószínűleg én is ugyanolyan jó szándékkal szolnak bele sok dologba
Erre így nem lehet válaszolni!
Eleve kb. 30 évvel ezelőtt (feltételezve, hogy a szülők 40-50 évesek) nem volt divat egymásnál aludni, különösen nem a lányos házaknál. Amellett nagyon kevés lány élt 13-15 évesen nemi életet, szülői jóváhagyással, az otthonukban megágyazva ehhez.
És akkor még nem beszéltünk a lakáshelyzetről. Még a nagyon megengedő szülőnél sem volt meg a tanácsi, vagy szövetkezeti lakásoknál (zömében paneleknél) a lehetőség a gyereknek a külön szobára, így aztán érdekes lett volna, ha egy szobában a szülőkkel döngeti a lányt a barátja.
Arra a korosztályra egyébként sem volt tolerancia a szabados szexuális viselkedésre.
A kérdésed másik részére azt tudom mondani, hogy jellemzően valamelyik szülőnél laktak a fiatalok (sokszor még a nagyszülővel is együtt) és ezt a mai napig a normális szülő megengedi, ha a lakás mérete is olyan.
#5 Kérdező!
Természetesen figyelmesen elolvastam a kérdésed és arra válaszoltam.
A 13-15 évest csak mellékesen jegyeztem meg, mert ebben az esetben lennének esetleg fiatalabbak a szülők, mint 40-50 évesek és a jelenség a jelenlegi korszellem jellemzője.
Egyébként rettenetesen sajnálom, hogy hozzászóltam a kérdéshez, amihez világosan és tárgyilagosan leírtam a 30-40 évvel ezelőtti viszonyokat.
Még ha ez olyanoknak, akik akkor nem is éltek nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!