Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengeditek a gyereketek...

Megengeditek a gyereketek párjának, hogy ugyanannyit legyen nálatok, mint ti voltatok anno egymásnál a párotokkal 18-22 évesen?

Figyelt kérdés

Igen, egy másik kérdés ihletett.

Ugyanolyan toleránsak vagytok, mint a szüleitek? Akik laktatok is valameddig az egyik szülőnél, ti ugyanezt megengeditek a gyereketeknek és a párjának?

Ha nem, annak mi az oka?

2021. jún. 15. 12:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk soha nem aludt egy barátom sem. Már a férjemmel laktunk 2x 1 hónapot anyuéjnál. Mindkétszer azért mert a régi lakást eladtuk de az újba még nem tudtunk beköltözni. Ennyit hozzánk is jöhetnek majd.
2021. jún. 15. 14:03
 12/15 anonim ***** válasza:
65%

Ugyanolyan toleránsak, mint a szüleim? :D

Viccnek is rossz. Hozzánk soha nem jöhetett senki.

Ja de, a vőlegényem, meg a férjem.

Szerencsére nekem nincs gyerekem, mert én sem tűrném, hogy egy vadidegen nálunk lebzseljen.

2021. jún. 15. 14:09
 13/15 anonim ***** válasza:
84%

Minket a húgommal baromi szigorúan fogtak a szüleink, így aztán még illedelmes látogatás is privilégiumnak számított, szülői jelenlét mellett.

Mondjuk külön szoba sem volt, mert 2 szobás lakásban laktunk 4-en, de nekem abban a légkörben kedvem sem lett volna hozzá, még 5 szoba esetén sem.

Így aztán a saját családomban a fiamnak külön szobája + fürdő lett csinálva a lakás másik felén, ahova azt hozott fel akit akart, jószerivel nem is tudtunk róla. Olyasmi soha nem volt, hogy reggeliztetés, vagy - az eszem megáll - mosás a csajra, mert ennyire egyik sem lakhatta be nálunk a terepet...és elsősorban nem miattunk.

Amikor aztán lett neki komoly kapcsolata, aki azóta a felesége is, akkor már a saját lakásában lakott.

De el nem tudnám képzelni, hogy mi lett volna, ha egy 2-3 szobás panelben heti 7 napot ott van egy számunkra idegen. Különösen a férjemet ismerve, aki szeret lezserül, kényelmesen lenni otthon és még a saját rokonai látogatását is unja egy idő után, de jópofát vág hozzá havi 1x.

2021. jún. 15. 16:29
 14/15 anonim ***** válasza:
A párjától függene, hogy myilen ember.
2021. jún. 15. 21:51
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

Nálunk nem volt lakás, de minden hétvégén egymásnál alvás eléggé állandósult 14-15 évesen.

Én a gyermekemnek is hasonló jó, de még jobb élményeket is akarok.

2021. júl. 5. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!