Megengeditek a gyereketeknek, hogy utcán pisiljen?
Szerencsére nálunk ilyen helyzet nagyon ritkán fordult elő. Nyilván ha nagyon muszáj, akkor azt mondom, hogy vonuljon el egy bokorba. De a gyerek nem is hajlandó.
Egy időben a piacon árultunk a sarkon, és az egyik nő mindig oda hozta a gyerekét pisilni. Rászóltam, hogy én itt állok egész nap, és ezt szagolom, van a piacon nyilvános wc. Fel volt háborodva, hogy a gyerek oda nem tud pisilni, és mit képzelek én. Érdekes emberek vannak!
Jártunk úgy is, hogy a cukrászda mellett ültünk, erre anyuka odavitte mellénk a gyereket pisilni a fal tövébe. Köpni-nyelni nem tudtam. Aztán kijött az eladó, és rendesen elmondta a véleményét. Szerencsére nem nekem kellett. Volt bent wc egyébként. Ne legyünk már állatok!
Kicsit túltoljátok... Itt nálunk a játszótéren egy héten nincs kint összesen 50 gyerek... Napi szinten szerintem Budapesten sincsen, max a nagy parkokban, de ott meg van wc.
Szerintem itt senki nem pisilteti direkt a cukrászda mellé vagy a piacra a gyerekét... 🤦♀️
25, nálunk napi szinten jóval többen látogatják a környékbeli játszótéreket. Aligha hiszem, hogy akkor pont Bp-en nem, amikor megyei városban ilyen sokan.
Nyilván télen kevesebben, de télen a hugyoztató lusták inkább ki se teszik a lábukat. Nyáron van inkább gond.
A kutyad biztos érezné.
Még a homok se vezeti el úgy, de a játszótér környéke füves, bokros, amin megállnak a cseppek és párolog bizony. Csak az nem érzi, aki nem akarja.
Egy kisgyereknél nekem semmi bajom nincs ezzel, ha elvonulnak valahova. Ha már itt tartunk, akkor inkább azt kellene megtiltani, hogy a kutyákat össze-vissza pisiltessék mindenhol. Belőlük egy kicsit több van, mint a pár 2 éves gyerekből, aki elvétve pisil valahol.
Engem kicsit jobban zavar, hogy minden utcasarok le van hugyozva és folyik a járdán a kutyapisi. Ezen miért nincs senki fennakadva? És akkor az egyéb termékről ne is beszéljünk.
"füves, bokros, amin megállnak a cseppek"
Láttál te már folyadékot, amit füves, bokros részre öntenek? Megáll? Tényleg? :D Akkor te még nem öntöztél kertet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!