Kisgyerekes szülőként mi volt a legbosszantóbb panasz, amit egy gyerek nélküli ismerősödtől/ronokodtól hallottál? Pl. alig aludtam az éjjel, semmire sincs időm..
#30? Ki mondta, hogy nincs? Nem mindenki lesz tőle ilyen megkeseredett mártír, mint te😉
A releváns tapasztalatomat pedig azzal osztom meg, aki érdemes rá. Aki csak sajnáltatni szereti magát, meg hősködni, azzal, hogy szült egy gyereket és áltatni magát, hogy pusztán emiatt ő többet ér másoknál, annak nem rontom el a játékát.
Aha, petsze-persze.
Nem elég, hogy összevissza írogatsz hülyeséget meg hazudozol, még gyerekes is vagy ezzel a sok gagyi szmájlival.
Vagy ha nem rakod oda a kacsintós fejet, akkor mi lesz?
Nem azt írtad, hogy többet nem írsz?
Én már kinőttem az oviból, így én tényleg nem írok. Te meg nőj fel előbb, ne a neten hazudozz meg sértegess másokat.
Nekem a legidegesítőbb,amikor valaki azt mondja,hogy neki a kutyája/macskája a gyereke és még meg is próbálja magyarázni. Ettől rosszul vagyok.
De alapvetően a gyerektelen 30-asok idegesítenek,mert éretlennek tartom őket,nem tehetek róla. Nem tudom őket komolyan venni egyszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!