Milyen ágyra cseréltétek a kiságyat es mikor?
Jók ezek a leesesgatlos ágyak, de az én 14 honaposom imád ugrálni az ágyon, illetve nagyon sokszor feláll, miután felébredt, ezért inkább attól félek, hogy simán átesne rajta. A fel-le maszkalassal nincs baj. Házikó ágyon gondolkodtam, aminek lent van az agyracsa, ott nem nagy probléma az sem ha feláll.
Nektek milyen van a kicsinek?
Házikóágya van a fiamnak, alacsony, ágyneműtartó nélküli.
Egyik gyerekem sem esett át sosem a leesésgátlóján.
Sima 160X80-as fa, leesésgátlós gyerekágyra.
De mi úgy terveztük, hogy azért max. 10 éves kora körül kelljen lecserélni legközelebb nagyobbra, igazából nehezen tudom elképzelni, hogy 7-8 éves gyerekek még hàzikóágyban akarnak aludni, bár lehet, hogy tévedek.
Ikea kura ágyat vettünk, de a matrac úgy van, mint egy házikóágyban.
Egyik 3 éves volt
Másik majdnem 2 amikor kapták
Claudia 5 fiókos 90x200-as ágyat kapott mindkét gyerekünk. A nagy 2,5 évesen, a kicsi 13 hónaposan (megunta a rácsos ágyat).
4 éves korukban vettük le a leesésgátlót. Egyetemig jók lesznek, majd matracot kapnak újat, amikor szükséges.
14 hónaposan még minek?
A leesésgatlös normál ágyakat eleve nem ajánljak 18 hó alatt.
Egyébként felnőtt 90*200-as fenyőágyat kaptak leszedhető leesésgátlóval akkor, amikor már tudni lehetett, hogy nem fognak ugrálni.
Ikeás leesésgátlós ifjúsági ágy, 80x160-as asszem.
Fiamat 2 évesen pateroltuk át, a lányom lassan 2,5 és még a rácsosban alszik, hallani se akar róla, hogy másik ágyban aludjon. Nagyon szereti a kiságyát, ami nem is baj, csak lassan már végigér benne :D
A fiamnak azóta már szekrényes-íróasztalos galériaágya van, amit egyedileg csináltattunk, az 90x200-as. Ő most 6,5 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!