Mikor cseréltètek le a kiságyat nagyobb, leesès gátlós ágyra a kicsinek?
Hamarosan fogjuk, most lesz 16 hónapos.
1,5 évesen akartam, de kinőtte a kiságyat.
22 hónapos volt a lányunk, amikor ő döntött úgy, hogy nem hajlandó a kiságyban aludni.
Egy matrac volt téve a kiságy elé, mert már emelgette a lábát néha, hogy átmászik a rácson. Pedig meg is volt nyitva neki a vége, hogy ki tudjon jönni.
Szóval egyszer magától ment aludni, egyedül, nem ment be a kiságyba, hanem az előtte lévő matracon aludt el. Aztán ez sorozatossá vált. Két hét után vettünk neki egy felnőtt ágyat, én meg csináltam rá leesésgátlót.
Közel 2 éves volt az első, amikor megérkezett a második csemete. Születés előtt megvettük neki az ágyat. Amint összeépítettük már nem volt hajlandó visszamenni a babaágyba. - Az már a kistesóé! - közölte. A kistesó még hamarabb kapott sajt ágyat, mert állandóan a bátyja ágyába akart aludni.
Mindkettő gyereknél még az ágyba kerülés előtt kivettük a babaágy kivehető rúdjait, így már abba is ki - be mászkálhattak. Viszont a gyerekszoba ajtaján volt rács, onnan csak a mi tudtunkkal jöhettek ki. Persze, volt idő, amikor már azon is át tudtak mászni, ám leszoktattuk róla őket. Megértették szerencsére!
A második házasságomban a másik kettő gyereknél szinte megismétlődött mindez.(12 - 14 évesek)
Most már unokázunk is. 1,5 éves a kiskirálylány, pocakban van a kistesója. Éppen aktuális náluk is a babaágyról ágyra váltás. Napokban érkezik, meg van rendelve. Kíváncsiak vagyunk, mit fog szólni hozzá az unoka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!