Vegyek neki egy nagyobb babafészket, vagy más megoldást keressek?
5 hónapos a kislányom, a kezdetektől fogva babafészket használunk a kiságyban abban alszik el, nagyon szereti. De elalszik babakocsiban és a játszószőnyegen is. De a kiságyban csak fészekben szeret aludni.
Sajnos kinőtte a fészket igy most hezitálok hogy vegyek e neki újat. Az a bajom hogyha elkezd forogni nem lesz e felesleges. Vagy még a fonott rácsvédőre gondoltam, de az sem olyan. Hálózsákot nem szereti. Van egyáltalán ilyen nagy méretű fészek? (a lányom már 74es rucikat hord kb 65 cm es kis husigolyó)
Szerintetek? Akinek hasonló korú a babája ti mit javasoltok?
Szerintem, semmi értelme a fészeknek, főleg nem kiságyba. Csak, amolyan újabb designe cucc.
Elég nagy már, szoktasd a normális kiságyban alvásra.
Miért, szerinted a kiságya minek van?
Abban nincs kipihent baba?
Minden baba/gyerek úgy alszik, amihez a szülő szoktatja.
Ha a babafészekben jobban alszik (a kiságyban), akkor minek tegyem az üres ágyba? Ahhoz szokott igen de nyilván nem aludhat abban örökké, 1,5 évesen amikor már szűkös volt kivettük és kész, reklamálás nélkül aludt az ágyban, addigra megtanult egyedül elaludni.
Te nem akarsz fészket használni, ok, ez a te dolgod, de azért remelélem megengeded, hogy akinek bejött az hadd használja, köszi. 😊
Egy szóval nem mondta senki, hogy te, vagy a kérdező, vagy más ne használja.
A kérdésre volt az a válasz, hogy ha amúgy is kinőtte, akkor felesleges újat venni, könnyebb átszoktatni a kiságyba.
De, szerintem mindenki el tudja maga dönteni, hogy hogyan, s miben altassa a gyermekét.
(Mellesleg megjegyzem, szerintem is butaság a babafészek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!